Andi Moisescu pleacă de la PRO TV după aprope 30 de ani? Oferta pe care a primit-o

de:
23 aug. 2021
Andi Moisescu pleacă de la PRO TV după aprope 30 de ani? Oferta pe care a primit-o
Andi Moisescu

Andi Moisescu a câștigat notorietate, iar emisiunile sale sunt urmărite de milioane de telespectatori. De aproape 30 de ani impresionează publicul, iar stilul său aparte este unul de apreciat.

A ales PRO TV-ul și a rămas acolo ani la rând. A avut o emisiune de matinal, apoi una de weekend, iar apoi diverse show-uri. Puțini știu însă care este relația adevărată dintre Andi Moisescu și postul de televiziune.

Ce oferte a primit Andi Moisescu

A ajuns la PRO TV în 1996, iar de la emisiunea Te uiți și Câștigi a ajuns la la Dăruiești și Câștigi. În plus, el este cunoscut publicului de astăzi pentru emisiunea Apropo Tv, pe care o face dinainte să fie jurat la Românii au Talent.

Talentul său a fost observat și de alte televiziuni care i-au făcut fel de fel de propuneri, însă prezentatorul tv a decis să rămână fidel PRO TV-ului.

”De-a lungul vremii, eu am mai avut oferte şi cu toate am avut aceeaşi discuţie foarte sinceră şi extrem de pragmatică. În cazul unui produs, putem să spunem noi ce vrem despre el. Dacă ne propunem astăzi să creăm o băutură răcoritoare, de exemplu, o putem poziţiona unde vrem noi”, a mărturisit Andi Moisescu, pentru paginademedia.ro.

Relația pe care o are cu PRO TV

Andi Moisescu povestește că produsul său se potrivește cel mai bine cu raftul PRO TV și așa a fost mereu, acesta fiind și motivul pentru care nu a dat curs niciodată altor propuneri și nu s-a gândit măcar un moment să plece.

Și da, prezentatorul tv mărturisește că a avut nevoie de timp pentru a descoperi ”care e raftul” potrivit pentru el.

”Televiziunea e un produs până la urmă. Ei bine, acest produs, aşa cum a fost el desenat în 1995, a fost de la început desenat ca un produs premium, chiar super premium. Drept urmare, este raftul cel mai bine poziţionat.

Şi cum eu am un produs care este de asemenea premium, respectiv Apropo TV, sigur că încerc să descopăr care e raftul pe care să aşez corect produsul. Produsul meu cel mai bine se potriveşte pe raftul Pro TV. S-a potrivit dintotdeauna”, a mai povestit el.