Andi Moisescu se desparte de Olivia Steer? A fost prins în fapt. Detalii incendiare despre plăcerile lui vinovate

08 aug. 2022
Andi Moisescu se desparte de Olivia Steer? A fost prins în fapt. Detalii incendiare despre plăcerile lui vinovate
Olivia Steer și Andi Moisescu de Revelion 2020. Foto: Facebook

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de aproape 20 de ani. Cei doi sunt extrem de diferiți și mulți se întreabă cum de rezistă căsnicia lor. Unul dintre motive sunt fără doar și poate cei doi copii ai lor, de care ambii sunt foarte atașați.

Olivia Steer este o fire destul de autoritară, când vine vorba de anumite subiecte, așa că pentru a nu isca un scandal, Andi Moisescu a încercat să-i facă mereu pe plac. Și la prima vedere, părea că pentru el nu există nicio altă femeie, nimic altceva.

Doar că prezentatorul PRO TV are anumite plăceri vinovate și a fost prins chiar în fapt. Nimeni nu s-ar fi așteptat așa ceva de la cel mai simpatic și inocent jurat de la Românii au talent, dar bărbații sunt bărbați. Chiar dacă Olivia Steer nu-și lasă soțul să consume alimente interzise, iar el spune că respectă această regulă… ei bine….

Ce plăceri vinovate are Andi Moisescu

„Oho! Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele!”, a spus Andi Moisescu.

Cu toate că prezentatorul spune că mănâncă doar sănătos, în principal probabil pentru a-i face pe plac soției sale, în urmă cu ceva timp a fost surprins de paparazzii în timp ce consuma carne, dar și alte alimente din zona junk food. La acel moment era însoțit de o femeie, dar mai multe detalii nu au fost publicate. Căsnicia lui încă rezistă.