Andra, făcută praf în fața tuturor. Reacția soției lui Cătălin Măruță: ”Te-ai îngrășat cam tare”

de:
19 aug. 2021
Andra, făcută praf în fața tuturor. Reacția soției lui Cătălin Măruță: ”Te-ai îngrășat cam tare”

Andra este mamă, soție și o femeie de succes, însă fanii nu au putut trece cu vederea kilogramele pe care artista le-a acumulat în ultima perioadă, iar așa cum se întâmplă de obicei și ea a căzut pradă unui val de critici.

Soția lui Cătălin Măruță a fost criticată de un fan, care a acuzat-o că arată ca o ”mătușică” într-o fotografie, postată în vacanță alături de soțul ei și cei doi copii.

”Te-ai îngrășat prea tare”

„Andra, te-ai îngrășat prea tare. Arăți precum o mătușică”, a scris urmăritorul, care a fost apoi lovit de un val de atacuri din partea fanilor artistei.

Mulți i-au lua apărarea, alții i-au recomandat să slăbească, dar artista nu a reacționat în niciun fel în fața valului de critici

”O cineva fără importanță a scris: Ți-aș recomanda să mai slăbești. Nu-nțeleg, cine i-a cerut această recomandare? Unde scrie că trebuie să ai doar 50 de kilograme pentru a putea fi fericit? Cui îi pasă de aceste clișee într-o familie minunată care are alte valori decât cântarul, botoxul, silicoanele și în rest, nimic”, a scris o fană.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Motivul pentru care s-a îngrășat

Andra știe și ea că a acumulat câteva kilograme, iar la un momendat a mărturisit că a petrecut foarte mult timp în casă, gătind pentru fiecare copil în parte un fel de mâncare diferit.

Vedeta povestea că nu este însărcinată, ci doar s-a îngrășat mai mult în zona abdomenului, iar dacă se va pune problema de un al treilea copil, va anunța.

”Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, mărturisea Andra într-o emisiune TV.