Andra se va înfuria la maxim. Gafa imensă pe care a făcut-o Raluka în prima ediție Superstar România

11 sept. 2021
Andra se va înfuria la maxim. Gafa imensă pe care a făcut-o Raluka în prima ediție Superstar România

Prima ediție a Superstar România a fost una spectaculoasă. Prodcătorii au adus în prima plan prestații de excepție ale unor tineri cu povești sociale impresionante, astfel că show-ul a fost complet. Juriul format din Smiley, Marius Moga, Carla’s Dreams și Raluka a fost și el ma înălțime, exceptând câteva momente penibile.

Raluk este la prima colaborare de asemenea anvergură și cu toate că a încercat să pară foarte sigură pe ea și detașată, a lăsat permanent impresia că joacă un rol sau că încearcă să copieze rețeta succesului a unei alte colege de breaslă. Aceasta a repetat de mai multe ori, după câteva numere reușite ale unor concurenți că i s-a făcut pielea de găină.

Însă această expresie a fost prima dată folosită de Andra la Românii au talent și deja a devenit celebră pentru ea. Toată lumea asociază aceste cuvinte cu soția lui Cătălin Măruță, care este mereu autentică și naturală în toate show-urile la care ia parte. Emoțiile ei sunt sincere și ajung la public.

Raluk nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor

Raluka în schimb a lăsat impresia că râde și plânge forțat. Mai mult de atât, nu a ieșit cu nimic originat în evidență. Colegii săi de juriu în schimb au lăsat o impresie foarte bună.

Smiley a vorbit cel mai mult, fiind și cel mai experimentat pe această zonă, apoi Carla’s Dreams, care s-a ales și cu câteva acuzații de homofobie de la internauți, după ce a fost foarte dur cu un tânăr care a cântat prost, iar Marius Moga s-a exprimat puțin, dar cuprinzător.

Raluk a fost și ea foarte prezentă în show, însă în mod cert nu reprezintă un punct forte pentru emisiune. Irina Rimes colora mult mai mult atmosfera când se afla în juriul Vocea României și era originală 100%.

Raluk are 31 de ani și a câștigat în trecut Asia Express, alături de prietena sa, Ana Baniciu. S-a remarcat pe scena muzicală încă din anul 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”.