Andreea Bălan are probleme mari. A vrut să ascundă totul. Dezvăluiri cutremurătoare: „La un moment dat…”

de:
12 apr. 2023
Andreea Bălan are probleme mari. A vrut să ascundă totul. Dezvăluiri cutremurătoare:

Andreea Bălan se bucură de o carieră de succes. De asemenea, artista arată impecabil, este implicată în nenumărate activități, însă pe plan amoros nu se poate lăuda cu prea multe reușite.

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea, alături de care are două fetițe. Nici relația cu Tiberiu Argint nu a durat prea mult. Iar dacă ne întoarcem în timp, relația cu Keo s-a terminat și ea subit.

Iată că Andreea Bălan nu a uitat ce a trăit și a făcut câteva dezvăluiri interesante. Artista a vorbit despre relația cu Keo, cei doi fiind împreună vreme de opt ani.

Erau tineri când au început să formeze un cuplu, iar artista spune că relația a echilibrat-o și a ajutat-o să se dezvolte pe plan profesional. Ulterior însă, aceasta a crescut, iar partenerul ei de asemenea, astfel că cei doi nu mai aveau aceleași planuri comune.

Ce făcut Keo faimoasei Andreea Bălan

„Relația a fost foarte frumoasă. A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională, ca să pot să mă dezvolt în continuare profesional. Pentru că toată atenția mea era pe carieră.

Doar că, la un moment dat, eu am crescut, în 8 ani crești mult, m-am dezvoltat ca femeie, și nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Și atunci ne-am despărțit”,  mărturisit artista, într-un podcast recent.

Și totuși cine s-a despărțit de cine? Artista susține că amândoi au vrut să o ia pe drumuri separate. În ciuda acestui lucru însă, Andreea Bălan dă de înțeles că faimosul Keo ar fi înșelat-o.

Aceasta povestește că ea era de mult plecată din relație, însă el a decis să se retragă ”în altă parte”. ”Cine a plecat? Am plecat amândoi! Nu, eu nu mai eram acolo, nu mai eram prezentă, și el a căutat în altă parte”, a mai povestit Andreea Bălan.