Andreea Bălan iubește din nou! Cine este noul iubit, pe care l-a ținut secret? Adio Tiberiu Argint și George Burcea (EXCLUSIV)

10 aug. 2022
Andreea Bălan iubește din nou! Cine este noul iubit, pe care l-a ținut secret? Adio Tiberiu Argint și George Burcea (EXCLUSIV)

Filmările de la America Express s-au încheiat, iar Andreea Bălan s-a întors acasă după un zbor foarte lung. Ea a făcut echipă cu buna ei prietenă Andreea Antonescu și conform surselor VoxBiz.ro a ajuns până în etapa finală.

Cu toate că în trecut Andreea Bălan a avut probleme de sănătate, ei bine de data asta a reușit să facă față cu brio provocărilor unui reality show atât de complicat. Era de așteptat ca aceasta să ajungă până la ultimul episod al show-ului întrucât este generatoare de audiență. Așa că în mod cert producătorii nu ar fi permis să fie eliminată încă de la început.

Andreea Bălan a aterizat în București pe 19 iulie, iar sursele VoxBiz.ro au dezvăluit că aceasta a fost așteptată cu un buchet mare de flori chiar de actualul ei iubit, un tânăr misterios alături de care a fost surprinsă și înainte de plecarea spre America Express.

Cine este noul iubit al Andreei Bălan

Chiar dacă cei doi nu s-au văzut timp de două luni, sentimentele au rămas intacte. Noul bărbat din viața artistei a așteptat-o cuminte acasă și se pare că relație devine una cât se poate de serioasă. Acesta ar fi un om de afaceri, care s-a îndrăgostit iremediabil de ea, așa că cine știe, în curând s-ar putea să auzim clopote de nuntă.

Andreea Bălan zâmbește din nou după două povești de iubire ratate. George Burcea, fostul ei soț a dezamăgit-o teribil și nici acum nu și-a încheiat războiul cu el. În ceea ce-l privește pe Tiberiu Argint, de care s-a despărțit în luna septembrie, vedeta nici nu mai dorește să-i pronunțe numele.