Andreea Bălan, lovitură fatală pentru George Burcea. De ce vrea să-l bage la închisoare? Viviana Sposub renunță și ea la relație?

de:
23 sept. 2022
Andreea Bălan, lovitură fatală pentru George Burcea. De ce vrea să-l bage la închisoare? Viviana Sposub renunță și ea la relație?

Încep problemele pentru George Burcea. Dacă până acum artistul a scăpat de pedeapsă după ce a fost prins drogat la volan, iată că Andreea Bălan nu au uitat nimic din ce s-a întâmplat în ultimii ani.

Andreea Bălan este pregătită să îl distrugă pe George Burcea. Cei de la spynews.ro au aflat că artista a depus deja o cerere de chemare în judecată împotriva fostului ei soț.

S-a întâmplat chiar la începutul săptămânii, iar documentele consultate de sursa citată arată că Andreea Bălan cere instanței măsuri urgente cu privire la mai multe afirmații publice făcute de actor.

Artista spune că aceste declarații sunt mincinoase și calomnioase. Drept urmare, aceasta cere ștergerea tuturor postărilor și de asemenea, vrea ca instanța să îi interzică lui George Burcea să mai facă afirmații mincinoase despre ea, arată spynews.ro.

Bonus, George Burcea ar trebui să fie și cel care va achita toate cheltuielile de judecată. Dacă vă întrebați despre ce declarații vorbește Andreea Bălan, ei bine, una dintre ele ne-o amintim cu toții.

La un moment dat, actorul mărturisea că labradorul familiei pe care artista îl iubește ar fi fost maltratat în realitate de aceasta. George Burcea a publicat atunci și câteva imagini, însă Andreea Bălan l-a contrazis și prezenta situația dintr-un alt punct de vedere.

”Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (George Burcea) este aberant și irelevant.

Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. Cățelul este bolnav, nu maltratat.

Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (lui George Burcea – n.r.), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, spunea Andreea Bălan atunci.

Viviana Sposub îl părăsește pe George Burcea?

Aceasta ar putea fi a doua lovitură pe care George Burcea o primește. Zilele trecute am aflat că Viviana Sposub a rămas fără loc de muncă tot din cauza actorului.

Surse au declarat pentru cancan.ro că producătorii de la Kanal D ar fi fost nemulțumiți de prezența constantă a acestuia în platoul de filmare, drept urmare, au decis să rupă colaborarea cu iubita acestuia.

Nu știm încă ce plan are Viviana Sposub și dacă va ajunge să îl părăsească, având în vedere că practic, acesta i-a ruinat într-o mare parte cariera în televiziune.