Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit! El a rupt relația, iar motivul e total neașteptat

11 oct. 2021
Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit! El a rupt relația, iar motivul e total neașteptat
Andreea Bălan și Tiberiu Bălan formează un cuplu de luni bune, dar evită să se afișeze împreună

Andreea Bălan nu a avut în noroc în dragoste. A trecut prin despărțirea de Keo, apoi divorțul de George Burcea, iar când credea că în sfârșit și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, iată că nici de această dată nu a mers.

Surse au declarat pentru cancan.ro, că  după doar un an și cinci luni de relația, Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Bălan și nu recent, ci în urmă cu o lună de zile. Nu știm dacă este un adio definitiv sau temporar, cert e că acesta a fost deranjat de atitudinea artistei.

Cât despre motivul care a dus la despărțirea celor doi, surprizător, mulți poate nu vă așteptați la asta. Cu alte cuvinte, conform surselor citate, Andreea Bălan și-ar fi dorit să se căsătorească din nou, dar Tiberiu Argint nu a primit prea bine acest apropo insistent.

Fostul iubit al Andreei Bălan nu și-ar fi dorit să se însoare, cel puțin nu atât de repede, iar asta o demonstra faptul că acesta nu obișnuia să meargă prea des la artistă sau să petreacă timp cu fiicele ei.

Motivul pentru care Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Bălan

De aici, scandalul a izbucnit. Sursele citate de cancan.ro spun că cei doi se certau continuu de la acest subiect, iar Andreea Bălan nus e mai oprea din reproșuri.

Ba mai mult de atât, același surse spun că după ce Sonia Argint i-a luat interviu lui George Burcea, artista i-ar fi spus lui Tiberiu Argint să nu o mai viziteze. Aici a fost și momentul în care relația lor  a luat sfârșit spun sursele citate.

Ca să nu mai vorbim de faptul că și rețelele de socializare o confirmă. Au dispărut toate pozele pe care le aveau împreună, semn că ruptura ar putea fi într-adevăr definitivă.