Andreea Marin dă cărțile pe față. Adevărul despre căsnicia cu Tuncay: S-o uităm!

de:
04 apr. 2021
Andreea Marin dă cărțile pe față. Adevărul despre căsnicia cu Tuncay: S-o uităm!
Andreea Marin și Tuncay

Andreea Marin este una dintre marile dive ale showbiz-ului românesc. S-a făcut remarcată prin prisma emisiunii Surprize, Surprize de la Pro Tv pe care a prezentat-o o bună perioadă de timp, iar mai târziu, aceasta a rămas tot domeniul televiziunii.

Despre Andreea Marin se știe că a avut trei căsnicii care au eșuat. Una dintre ele a fost cu îndrăgitul artist Ștefan Bănică Jr, Cristian Gheorghiță, iar ultima cu turcul Tuncay, alături de care vedeta se simțea împlinită, sau cel puțin așa dădea de înțeles.

Andreea Marin își critică foștii soți

Andreea Marin are o singură amintirile frumoasă din căsniciile ei, Cristian Gheorghiță. Primul ei soț este singurul despre care vedeta a spus ceva cât de cât decent. Zâna a mărturisit că îi poartă acestuia un respect special pentru modul în care își trăiește viața.

De asemenea, aceasta mărturisește că a învățat foarte multe de la ei și a devenit matură, iar probabil la momentul în care cei doi nu s-au mai înțeles, vedeta nu era încă pregătită pentru o relație de lungă durată.

”Pentru primul soț (Cristian Gheorghiță, n.r.) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine.

Azi sunt un om matur. Poate că în trecut, tocmai din această lipsă de matruitate și din cauza faptului că am muncit foarte mult și m-am dedicat foarte mult carierei… poate nu am fost nici eu destul de pregătită pentru o relație de lungă durată”, a dezvăluit Andreea Marin, într-un interviu acordat lui Mădălin Ionescu.

Relația cu Tuncay a fost un eșec

Relația cu Tuncay pe de altă parte, nu a fost nimic din ce arătau aparențele. Zâna nu vrut să vorbească deloc despre acest subiect, ba chiar a mărturisit că nu vrea să își amintească deloc acea perioadă.

Totuși, vedeta a povestit că nu s-a căsătorit cu turcul Tuncay din răzbunare pentru eșecul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr, pentru că ea a fost cea care și-a dorit separarea.

”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta.

Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică Jr, n.r.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai declarat Andreea Marin.

Șfefan Bănică Jr a marcat-o complet

Cât despre relația cu Ștefan Bănică Jr, zână nu a vrut să comenteze prea mult. Andreea Marin a fost întrebată cât timp a fost artistul ”băiat de casă”. Evident, vedeta nu a dat un răspuns clar, însă a mărturisit ce înseamnă acum acesta în ochii ei.

Cu alte cuvinte, Andreea Marin nu mai are niciun sentiment pentru Ștefan Bănică, nici măcar de respect. Zână a declarat că singura sa calitate este faptul că este tatăl copilui ei.

N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus vedeta.