Andreea Marin, înșelată. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu a recunoscut niciodată. Cine ar fi fost amanta

18 oct. 2021
Andreea Marin, înșelată. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu a recunoscut niciodată. Cine ar fi fost amanta
Andreea Marin. Foto: Facebook

Andreea Marin are o carieră cum mulți și-ar dori. A devenit cunsocută după debutul ei în cadrul emisiunii Surprize, Surprize de la TVR, iar de atunci a câștigat notorietate și a ajuns să fie apreciată de publicul larg.

Probabil mulți dintre voi v-ați bucura cu o astfel de carieră, însă pentru Andreea Marin nu a însemnat nimic. Vedeta trecea atunci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere amoros, din cauza căreia nu s-a putut bucura deloc.

Înainte de a fi căsătorită cu Ștefan Bănică Jr, Andreea Marin a avut un mariaj de trei ani cu Cristian Gheorghiță. Vedeta s-a căsătorit la 21 de ani, iar gurile rele spun că motivul despărțirii a fost chiar infidelitatea soțului ei.

Zâna nu a vrut nicodată să vorbească despre mariajele ei și ce a dus la eșecul lor însă presa din showbiz scrie că fostul soț al Andreei Marin, Cristian Gheorghiță ar fi înșelat-o pe brunetă cu o altă femeie care i-ar fi fost colegă acestuia. Cei doi s-au îndrăgostit, iar zâna nu a avut de ales decât să semneze actele de divorț.

”Viața și-a pierdut orice sens”

Credeți că doar atât a fost? Ei bine nu. O sursă apropiată a Andreei Marin mărturisește că deși puțini au observat, despărțirea de primul soț a fost cel mai marcant moment pentru zână.

Când ești singur totul pare inutil, sau cel puțin așa vedea atunci lucrurile Andreea Marin. Fără persoana iubită, vedeta nu se putea bucura de nimic, ca să nu mai vorbim de faptul că divorțul celor doi a fost unul rapid, dar și scurt, cuplul fiind căsătorit doar trei ani de zile.

”Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin pentru wowbiz.ro.

Norocul a venit însă și pe strada ei într-un final. După două mariaje eșuate, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, alături de care este împlinită, după cum mărturisește chiar ea