Andreea Marin o distruge pe Mihaela Rădulescu. Dezvăluiri despre războiul de ani de zile. Cum au ajuns să fie cele mai mari rivale

de:
25 aug. 2021
Andreea Marin o distruge pe Mihaela Rădulescu. Dezvăluiri despre războiul de ani de zile. Cum au ajuns să fie cele mai mari rivale
Mihaela Rădulescu

În toți acești ani între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au simțit presiunile. Cele două vedete ale showbiz-ului românesc s-au atacat de mai multe ori, iar acum am aflat și de la ce a pornit totul.

Niciodată nu au reușit să se înțeleagă când a venit vorba despre o colaborare, iar Andreea Marin nu a avut nicio problemă în a dezvălui ce s-a întâmplat în tot acest timp.

Mihaela Rădulescu a început războiul

Andreea Marin mărturisește că războiul cu Mihaela Rădulescu nu ar fi început din cauza ei, iar cel mai probabil pe divă a deranjat-o succesul pe care Zâna la înregistrat în acea perioadă.

A ajuns să fie vizibilă, lucru care poate a fost prea greu de acceptat pentru Mihaela Rădulescu.

”Nu a inceput razboiul cu Mihaela Radulescu de la mine. Probabil ca am deranjat prin succes. Probabil ca am deranjat ca am inceput sa fiu vizibila. De aici au pornit tot felul de sicane. Si nu au pornit de mine. Agresivitatea deranjeaza si trebuie sa te aperi”, a mărturisit Andreea Marin în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

În final, zâna speră ca obsesia Mihaelei Rădulescu să se fi încheiat, adăugând că realitatea de azi este destul de evidentă și arată unde a ajuns fiecare după tot acest drum.

”Realitatea de azi arata unde e fiecare. Poate nu mai este obsedata de mine in prezent, poate i-a trecut”, a mai mărturisit zâna.

Cu toate astea, prin spațiul public s-ar fi zvonit că motivul de ceartă dintre cele două l-ar fi reprezentat chiar Ștefan Bănică Jr, cu care divele au fost căsătorit.