Andreea Raicu spune adevărul despre Tudor Chirilă! Cine este noul ei iubit

07 sept. 2019
Andreea Raicu spune adevărul despre Tudor Chirilă! Cine este noul ei iubit

Una dintre cele mai cunoscute și dorite vedete din România s-a decis să rupă tăcerea. Andreea Raicu a făcut dezvăluiri incendiare despre solistul Tudor Chirilă, fostul ei iubit. A uimit pe toată lumea cu ce a spus despre juratul ProTV. Mai mult, Andreea a vorbit și despre noul ei partener de viață.

Veste bombă oferită fanilor de către Andreea Raicu. Aceasta a fost mereu extrem de zgârcită atunci când a venit vorba despre dezvăluiri din viața amoroasă. Acum, Andreea s-a decis să dea vălul amintirilor la o parte și să vorbească despre viaţa personală.

Dezvăluiri despre noul iubit 

Andreea Raicu a vorbit despre noul bărbat din viața ei. Vedeta spune că se întâlneşte cu cineva, fără să precizeze cine este noul bărbat din viața ei. „Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (este îndrăgostită, n.r.). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a spus Andreea Raicu la o emisiune televizată.

Totuși, relația dintre ea și acest bărbat misterioso nu este atât de avansată, pentru că vedeta a spus că încă locuieşte singură. „Nu ne-am mutat împreună. Eu locuiesc singură”, a admis Andreea.

Andreea Raicu a spus totul despre Tudor Chirilă

Vedeta a făcut mărturisiri complete și despre o relație de șapte ani care se pare că i-a lăsat un gust amar. Deși nu i-a pronunțat numele, se pare că Andreea Raicu se referee la Tudor Chirilă, juratul Vocea României, de la ProTV.  „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a mai spus Andreea.

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au fost împreună între 2006 și 2011.

Andreea Raicu, între modelling și televiziune

Andreea Raicu și-a început cariera în modeling, dar a devenit cunoscută cu adevărat în televiziune. A debutat ca model, câștigând câteva importante concursuri de modelling. În televiziune a prezentat emisiuni de divertisment ca Big Brother și Megastar.

Andreea Raicu a debutat în televiziune în 1996, după ce cu un an înainte avea să intre în atenția presei când a câștigat locul 1 la finala națională „Elite Model Look” și premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizată în Seul, devenind astfel prima româncă recompensată cu un astfel de premiu.

Și-a început cariera în televiziune laProTV, unde a prezentat, pe rând, „Ora 7, Bună dimineața” (1996 – 1997) și „Pro fashion”. Din 2000,s-a mutat la Prima TV unde a moderat numeroase show-uri televizate, unele live, altele înregistrate. Între acestea se numără „Reuniune de clasa”, „Stil’, respectiv reality show-urile de succes Big Brother sau megastar.