Antonia a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu divorțul dintre ea și Vicenzo Castellano. Cine rămâne cu Maya

de:
23 aug. 2021
Antonia a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu divorțul dintre ea și Vicenzo Castellano. Cine rămâne cu Maya
Antonia

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artistul și-a făcut curaj după ani întregi de relație să își ceară iubita în căsătorie, însă divorțul dintre ea și Vicenzo Castellano încă a rămas cu semne de întrebare.

După șapte ani intenși, Antonia și Vicenzo Castellano au reușit să divorțeze, iar recent, artista a confirmat acest lucru. Totul s-ar fi terminat în luna decembrie a anului trecut, acesta fiind și motivul pentru care acum, Antonia își poate uni destiul cu Alex Velea.

Cu cine rămâne Maya după divorț

Antonia se declară o femeie liberă în acte, însă chiar și așa, relația cu fiica ei este oarecum îngreunată de distanță, căci Maya a rămas în Italia, alături de tatăl său.

”Da, chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în acte”, a mărturisit artista pentru Viva.

Întrebată despre ce se va întâmpla cu fiica ei odată ce hârtiile de divorț au fost deja semnate, vedeta a mărturisit că cei doi părinți își vor împărți timpul atât cât pot pentru ea.

”Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale”, povestește Antonia.

Singura dată când nu a putut fi prezentă la ziua fetiței ei a fost anul trecut din cauza pandemiei, iar Antonia a suferit enorm. Cu toate astea, artista susține că ea și Alex Velea sunt prezenți de fiecare dată în Italia, la aniversarea ei.

”Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că, și anul acesta, voi fi acolo alături de ea”, a mai adăugat Antonia.