Antonia a vrut să o bată pe Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe din cauza lui Alex Velea. Detalii ascunse de public până acum

03 iul. 2021
Antonia a vrut să o bată pe Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe din cauza lui Alex Velea. Detalii ascunse de public până acum
Alex Velea și Antonia formează un cuplu din 2012, deși nu sunt căsătoriți legal

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de opt ani. Cei doi au împreună și doi băieței superbi, care-i unește și mai mult. Dar asta nu înseamnă că divele de Dorobanți nu și-ar dori măcar o aventură cu Alex Velea.

Printre cele care i-ar fi făcut avansuri artistului se numără și Florentina Raicu, cea despre care se spune că este amanta lui Laurențiu Reghecamf. Pentru ea ar fi vrut antrenorul să divorțeze de Anamaria Prodan, iar cel care a făcut public numele ei a fost Gigi Becali.

Florentina Raicu a dorit o aventură cu Alex Velea

Florentina Raicu are 32 de ani și este tunată din cap până-n picioare. Aceasta este foarte cunoscută în lumea mondenă pentru că a avut numeroase relații cu bărbați celebri, bogați și… căsătoriți. Jurnaliștii de la Impact.ro povestesc că aceasta s-ar fi iubit și cu fostul soț al Cristinei Spătar.

Însă cel care i-ar fi căzut cu tronc foarte tare ar fi fost Alex Velea. Antonia a aflat și chiar a vrut să meargă să o bată pe Florentina Raicu. Aceasta a pozat în trecut și în Playboy și nu ezită să se afișeze în ipostaze indecente.

Florentina Raiciu

În această perioadă, ea s-ar aflat în vacanță în Spania, potrivit ultimelor postări de pe Instagram. Când a fost întrebată despre relația pe care ar avea-o cu Laurențiu Reghecamf ea a replicat că nu dorește să comenteze pe acest subiect.

Florentina Raiciu nu neagă relația cu Reghe

Așadar ea nu a dorit nici să confirme și nici să infirme relația, ceea ce a scos-o din minți pe Anamaria Prodan. Chiar s-a scris că impresara ar fi plătit niște interlopi să o bată pe Raiciu, dar informațiile nu s-au confirmat.

Se pare că fostul fotomodel a făcut ravagii în lumea mondenă și multe femei o urăsc, tocmai pentru că ar avea obiceiul de a se băga în relații sudate, semn că pentru ea căsătoria și familia nu constituie un impediment atunci când își dorește ceva.