Antonia, cu ochii în lacrimi. A primit cea mai puternică lovitură din viața ei: „Simt că nu este drept”

27 iun. 2021
Antonia, cu ochii în lacrimi. A primit cea mai puternică lovitură din viața ei:

La doar 32 de ani, Antonia pare că a trăit deja mai multe vieți. Aceasta s-a mutat în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama ei, când avea doar 5 ani, iar apoi a fost deportată pentru că-i expirase viza. Așa că a ajuns înapoi în România după ce își clădise întreaga viață în SUA.

A fost nevoită să o ia de la capăt și la puțin peste 20 de ani, ea s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano, fiul unuia dintre cei mai bogați și influenți italieni cu afaceri în România. Căsătoria nu a durat prea mult. Antonia l-a cunoscut pe Alex Velea, de care s-a îndrăgostit și cu care are o relație de nouă ani.

Cea mai puternică lovitură pentru Antonia

Chiar dacă era despărțită de soțul ei, acesta nu a dorit să-i acorde divorțul, iar procesul a durat ani de zile. În tot acest timp, artista a fost nevoită să stea mai mult despărțită de fiica ei, Maya, de care spune mereu că îi este extrem de dor.

Alex Velea, Antonia și copiii lor

După ani de procese, a obținut custodia comună a micuței, însă aceasta se află în continuare în Italia, unde locuiește cu bunicii ei, care au grijă de ea. Antonia are perioade în care suferă enorm că nu-și poate vedea fetița. La fel s-a întâmplat și astăzi, când vedeta a postat un mesaj trist pe Instagram.

Mesajul extrem de trist al Antoniei

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare.

Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.

Iubita lui Alex Velea mai are doi băieți cu parteneru său de viață, cu care nu este căsătorită legitim. Dominic și Akim se bucură, însă tot timpul de prezența părinților săi, în timp ce Maya vorbește cu Antonia mai mult prin intermediul internetului.