Antonia, mai tare ca Andreea Bălan! Suma enormă pe care o cer cele două vedete doar ca să se prezinte la un eveniment. Tarifele sunt halucinante (EXCLUSIV)

23 oct. 2022
Antonia, mai tare ca Andreea Bălan! Suma enormă pe care o cer cele două vedete doar ca să se prezinte la un eveniment. Tarifele sunt halucinante (EXCLUSIV)

Antonia și Andreea Bălan sunt două dintre cele mai în vogă artiste din România la ora actuală. Ambele sunt extrem de sexy și foarte populare pe rețelele de socializare. Imaginea le aduce practic mai mulți bani, decât concertele în sine. Sumele pe care artistele le încasează doar ca să se prezinte la un eveniment timp de o oră sunt enorme.

Sursele VoxBiz.ro au dezvăluit că Antonia, care este reprezentată de Global Records, are tarife extrem de piperate. Într-adevăr în urma negocierii ele mai pot să scadă, dar sumele variază între 5.000 și 8.000 de euro. Media este undeva la 6.000 de euro și pachetul promoțional include prezența Antoniei la un eveniment de promovare plus o postare pe Instagram.

Andreea Bălan este ceva mai ieftină, dar tot foarte scumpă. Cel puțin, în ultima perioadă aceasta și-a crescut enorm onorariile, iar acum cere 5.000 de euro pentru a participa timp de o oră la un eveniment și a posta despre asta pe Instagram.

Și Andra este foarte scumpă

Deși după pandemie, artiștii și-au crescut foarte mult tarifele, fie că este vorba despre concerte sau evenimente de promovare, aceștia sunt la mare căutare, iar companiile au resurse financiare pentru a le respecta pretențiile.

Andra este și ea extrem de scumpă când vine vorba de orice. Recent, s-a aflat din presă că ea a încasat 20.000 de euro doar ca să cânte o oră și jumătate la un eveniment privat din Germania. În plus, ea încasează sume enorme și din reclamele pe care le face împreună cu cei doi copii ai săi și cu Cătălin Măruță.

Totuși sunt mulți care o critică atât pe ea, cât și pe Andreea Bălan pentru faptul că-și expun atât de mult copiii și că nu-i lasă să se bucure de cea mai frumoasă perioadă a vieții așa cum ar fi firesc și natural.