Anunț pentru cei care au ieșit la pensie! Va fi gratuit. De ce vor beneficia

15 apr. 2020
Anunț pentru cei care au ieșit la pensie! Va fi gratuit. De ce vor beneficia

Anunț important pentru cei care au ieșit la pensie. Pe perioada stării de urgență aceștia vor beneficia de anumite servicii gratuite.

Vestea a dat-o Engie și vizează persoanele din București de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, selectaţi de către Direcţia de Asistenţă Socială a Capitalei.

Ce vor primi?

Vor beneficia gratuit, pe perioada stării de urgenţă, de o gamă largă de servicii de reparaţii efectuate de Engie România.

„În contextul pandemiei COVID-19, Engie România vine în sprijinul persoanelor vulnerabile de peste 65 de ani, din Bucureşti, care au nevoie de reparaţii urgente ale aparatelor electrocasnice sau ale instalaţiilor sanitare.

Pe perioada stării de urgenţă, beneficiarii, persoane de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, selectaţi de către Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti, vor beneficia gratuit de o gamă largă de servicii de reparaţii.

Echipele de tehnicieni care vor efectua lucrările sunt angajaţi ai subsidiarei Engie Servicii, lider pe piaţa serviciilor energetice, sau fac parte din reţeaua arondată Ajusto.ro, platformă online de meseriaşi a Engie România, care oferă servicii pentru acasă.

Echipa Ajusto.ro va asigura interfaţa cu reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti prin dispecerizarea comenzilor către tehnicieni, precum şi monitorizarea tuturor lucrărilor efectuate”, se arată într-un comunicat al Engie România.

Reparații urgente: reparaţii electrocasnice (frigider, cuptor, plită, aragaz sau maşină de spălat rufe), instalare maşini de gătit pe gaz (aragaz, plită pe gaz (fără decupare în blat), cuptor pe gaz), reparaţii instalaţii sanitare (înlocuire racord flexibil, înlocuire robineţi fisuraţi, remedierea scurgerilor de apă, înlocuire ţeavă fisurată în locuinţă, înlocuire scurgere chiuvetă/cadă, desfundare scurgeri, remediere rezervor defect vas toaletă), reparaţii electrocasnice (maşină de spălat rufe, boiler electric, cuptor electric, plită electrică (fără decupare în blat).

Pentru a beneficia de servicii se poate utiliza numărul de telefon gratuit 0800821218, pus la dispoziţie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială.