Anunț șocant! Urmează tăieri de pensii și salarii: Milioane de români sunt vizați

24 sept. 2019
Anunț șocant! Urmează tăieri de pensii și salarii: Milioane de români sunt vizați

Anunț șocant pentru milioane de români! Urmează tăieri de pensii și salarii. S-a aflat și cine sunt persoane vizate. Toul a fost făcut public de către ministrul Muncii și Protecției Sociale.

România urmează să intre întro criză. Zvonurile conform cărora urmeazî tăieri de pensii și salarii prine contur. După Viorica Dăncilă, acum și ministrul Muncii a declarat că Opoziția are de gând să reducă veniturile românilor.

Cine anunță scăderile

Chiar organisme financiare străine anunță că tăierile vor urma chiar și dacă PSD rămâne la putere.
„Văd o meteahnă a partidelor de opoziţie, plecată de la Boc şi Băsescu, una a tăierilor de venituri. Şi îmi este din ce în ce mai clar că, dacă nu se semnează pactul pentru bunăstarea românilor, partidele de opoziţie vor tăia din nou salariile şi pensiile când vor veni la putere. Eu nu cred că putem intra în criză, după trei ani consecutivi de creştere economică”, a spus Marius Budăi la România TV.

Dar asta nu e tot. „Niciunul dintre partidele de opoziție nu a semnat acest pact, fapt care ne îngrijorează și ne face să credem că pregătesc noi tăieri ale salariilor și pensiilor, concedieri și creșteri ale impozitelor și taxelor,” a scris și Viorica Dăncilă pe Facebook.

S-a anunțat creștere zero

Creștere economică zero într-un an, maximum doi, inversarea ciclului economic, reducerea ritmului de creștere a salariilor. Toate acestea sunt profețiile despre România a celei mai mari agenții de rating din lume. După alegerile parlamentare, Guvernul va dezlănțui iadul austerității.
Ritmul de creştere al economiei româneşti va rămâne sub 4% în acest an, după care se va reduce în 2020-2021 din cauza încetinirii cererii externe, a reducerii ritmului de creştere a salariilor şi a unui mediu fiscal mai neutru, apreciază agenţia de evaluare financiară Standard & Poor’s.
„De aceea, preconizăm în ceea ce priveşte contribuţia netă la creşterea PIB de pe urma măsurilor fiscale ca aceasta să fie doar una modest pozitivă în 2020 şi practic zero în 2021″, mai spun reprezentanţii agenţiei de rating.