Apare o nouă televiziune în România! Cum se va numi noul post TV

24 oct. 2019
Apare o nouă televiziune în România! Cum se va numi noul post TV

Apare o nouă televiziune. Este o idee complet nouă pe piață. Nu mai avem așa ceva în România. CNA i-a acordat deja licența.

Este vorba despre un post de joburi local. Acesta va emite în București și se va numi Job TV. În spatele său se află societatea JOB TV SRL Ploiești, deținută de Bărcan Daniela Violeta.

Potrivit paginademedia.ro, pentru lansarea postului s-au investit 324.000 de lei (68.000 de euro), din care 200.000 de lei reprezintă finanțare prin StartUp Nation, iar 124.000 de lei, fonduri proprii.

Postul va fi lansat în 2020, au spus reprezentanții pentru sursa citată.

„Ne-am asociat trei prieteni. Totul a început la odiscuție într-o cafenea. Eu, în momentul acela eram fără job. Am studii și experiență în televiziune. Am terminat jurnalism și regie de film, dar nu îmi găseam un loc de muncă, iar unul dintre ei m-a spus: ce ar fi să-ți faci tu propria televiziune. Tot ei au venit și cu ideea de a accesa fonduri pentru un start up. Unul dintre prieteni este grafician, altul se pricepe lavânzări și atunci am pornit de aici. Mi-am fotmat o echipă și am vrut să completăm platformele de online cu partea de media audiovizual.

Cererile de locuri de muncă sunt foarte multe. Oamenii nu au de unde să acceseze informații. Tot ce ține despre cum se poate obține un job. Prezentarea meseriilor, la Jobul Zilei, o emisiune care se ocupă cu asta, în fiecare zi este prezentat un alt job. Avem un proiect SOS Job – o emisiune gen campanie care intră în mediile defacorizate. Împreună cu asistenții sociali vrem să ajungem la familiile care nu au un loc de muncă, care trăiesc din ajutor social, ei să fie mediatizați și văzuți de angajatori.”