Artista care a uimit America e româncă! Distincția fabuloasă pe care a primit-o

28 aug. 2019
Artista care a uimit America e româncă! Distincția fabuloasă pe care a primit-o

Artista care a uimit America este româncă. Tânăra a primit o distincție fabuloasă din partea autorităților americane. Una dintre operele sale va avea parte de o expunere la care nici nu ar fi visat.

Alexandra Nechita este artista care a încântat peste Ocean. Acum, cea poreclită ”micuţa Picasso” are parte de o realizare extrem de importantă. Alexandra a fost onorată de către oraşul Beverly Hills, în care artista româncă este stabilită de la vârsta de doi ani. Una dintre lucrările semnate de ea va fi expusă permanent în faţa primăriei faimosului oraş californian.

Ce reprezintă lucrarea Alexandrei

Lucrarea care va fi expusă în fața primăriei din Beverly Hills reprezintă o statuie impunătoare din bronz, înaltă de doi metri şi jumătate. Aşa defineşte micuţa Picasso „Anatomia iubirii”.

Artista originară din Vaslui i-a impresionat pe cei din comunitatea locală din Beverly Hills cu talentul său. Primăria oraşului a cumpărat lucrarea şi urmează să o expună în faţa clădirii, pe o perioadă nedeterminată. În spatele realizărilor sale se ascunde un talent care a fost perfecţionat cu ani întregi de muncă asiduă.

A realizat afișul premiilor Grammy

Alexandra Nechita nu se află la prima realizare notabilă din carieră. Românca din Vaslui a cochetat cu celebritatea încă de la o vârstă fragedă. A realizat afişul premiilor Grammy şi a fost invitată la emisiunea celebrei Oprah Winfrey. Tablourile pictate în stilul cubist i-a adus renumele de ”Micuţa Picasso”.

Luna trecută, Alexandra a revenit în România. Aici vrea să îşi deschidă un atelier în Bucureşti şi să ofere Capitalei o lucrare din bronz, asemănătoare cu cea expusă în Beverlly Hills, anunță Antena 3.