Atenție clienți ai ENEL și Electrica Furnizare! Vreți să plătiți o factură mai mică la curent? Atunci trebuie să depuneți aceste documente

08 apr. 2023
Atenție clienți ai ENEL și Electrica Furnizare! Vreți să plătiți o factură mai mică la curent? Atunci trebuie să depuneți aceste documente

Românii care au contract cu ENEL și cu Electrica Furnizare trebuie neapărat să știe aceste detalii dacă vor să plătească o factură mai mică la curent.

Clienții ENEL și Electrica Furnizare trebuie să știe cum pot plăti o factură mai mică la curent. Furnizorii deja au explicat procedura, care este foarte simplă.

Reprezentanții ENEL spun că acei clienți care nu pot plăti factura integrală, pot opta pentru plata în rate. Compania spune că trebuie făcută o cerere, care se poate descărca de pe site-ul ENEL, la care se adaugă mai multe alte documente.

Compania spune că trebuie achitat un avans de 30% sau 50% (pentru clienții deconectați din valoarea totală a facturii), apoi trebuie trimisă o cerere însoțită de copia dovezii de plată pentru avans și copia actului de identitate (persoane fizice) sau copia CUI (persoane juridice).

Pentru trimiterea documentelor se poate folosi contul MyEnel sau formularul de contact online.

Facturi mai mici pentru clienții ENEL și Electrica Furnizare

Clienții Electrica Furnizare pot plăti și ei facturi mai mici. Compania spune că este nevoie de contul de client, locul de consum și adresa de email pentru conectare și pentru a face o cerere, scrie alba24.ro.

”Dacă se întâmplă să nu poți achita integral factura la termenul de plată agreat în contract, ne poți transmite o solicitare de eșalonare a plății utilizând secțiunea dedicată din formularul nostru de contact”, spune Electrica Furnizare.