Atenție mare astăzi! Mercur devine retrograd! Cristina Demetrescu a spus ce efect negativ poate resimți fiecare zodie. HOROSCOP

de:
26 sept. 2021
Atenție mare astăzi! Mercur devine retrograd! Cristina Demetrescu a spus ce efect negativ poate resimți fiecare zodie. HOROSCOP
Cristina Demetrescu, astrolog

HOROSCOP Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu prezintă efectele echinocțiului de toamnă. Conform astrologului, duminică, 26 septembrie 2021, Mercur Devine retrograd, iar surprizele vor afecta toate semnele zodiacale.

Recomandările Cristinei Demetrescu sunt foarte simple. Zodiile trebuie să fie pregătite și atente și să nu ajungă în niciun caz în situații limită sau critice din care nu văd cale de ieșire.

Mai mult de atât, astrologul spune că cei care fac greșeli în luna septembrie vor trage ponoase mari după, asta pentru că nu este deloc o perioadă favorabilă.

”Luna neagră este foarte aproape de destin”, spune Cristina Demetrescu, la Antena 3, despre efectele pe care le are echinocțiul de toamnă.

HOROSCOP Cristina Demetrescu. Ce greșeli nu au voie să faci

Cât despre greșelile menționate de astrolog, Cristina Demetrescu spune că Luna Neagră este aproape de destin, iar cei care fac erori grave în această perioadă vor avea de tras mult după ele.

”A fost o Lună plină în zodia Pești, axa Fecioară – Pești este o axă care patronează din punct de vedere astrologic domeniul medical. Cu această Lună plină putem să ne bucurăm din orice alt motiv spiritual, artistic, creativ.

Dacă privim lucrurile din punct de vedere medical și al acestei evoluții, o Lună plină într-o zodie medicală poate să aducă un vârf, o amplificare”, a mai spus Cristina Demetrescu.

HOROSCOP Cristina Demetrescu. Zodiile ignorante

Luna Plină afectează zodiile duble, care merg spre ignoranță. Sunt și lucruri bune în aceste zile, precum atenția oferită problemelor medicale, dar și conștientizarea priorităților.

Un lucru rămâne însă sigur: atenție la tote greșelile pe care le faceți în următoarea perioadă.

Este un moment în care zodiile duble și Luna Plină vorbesc foarte mult de ignoranță. Există o alternativă, deci nu se mai poate vorbi de situații care nu au deloc soluții sau ieșiri, totul depinde de fiecare în parte.

Luna Plină aduce și ceva bun, în sensul că oamenii dau o mai mare atenție problemelor de ordin medical. Conștientizează că sănătatea trebuie să fie prioritară. Totodată, lucrurile nu prea se mișcă în perioada următoare dacă ne raportăm la contextul actual, în schimb luna septembrie aduce o conjunctură foarte riscantă dacă este să ne raportăm la greșeli”, spune astrologul.