Au apărut afișele prin care Gheorghe Dincă își ademenea victimele! Cum le mințea criminalul

25 oct. 2019
Au apărut afișele prin care Gheorghe Dincă își ademenea victimele! Cum le mințea criminalul

Au apărut afișele prin care Gheorghe Dincă își ademenea victimele. Criminalul din Caracal ar fi racolat fete și femei printr-un anunț. Agresorul era în căutarea unei femei gospodine, dispusă să-și petreacă restul vieții alături de el.

”Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, serioasă și fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină. Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. Locuiesc la casă în Caracal”, scria Gheorghe Dincă anunț.

Photo Cancan

Este greu de crezut că Gheorghe Dincă ar fi dus fetele acasă la el, având în vedere că oameni legii au găsit un adevărat dezastru în timpul perchezițiilor.

O mizerie de nedescris au găsit anchetatorii în curte și în casa agresorului. Autoritățile au curățat locul cu ajutorul unui excavator pentru a putea să cerceteze zona.

Recent, o nouă victimă a bărbatului, Ramona, a făcut dezvăluiri despre criminalul Alexandrei și al Luizei, dar și despre fata sa, Daniela. Și aceasta ar fi implicată în traficul de persoane.

Ramona, o tânără care ar fi ajuns în Italia în 2002, a rupt tăcerea. Tânăra explică ce i-au făcut Dincă și fata sa.

”Am ajuns în Italia în anul 2002. Daniela și tatăl ei au contribuit pentru distrugerea viitorului mei. Contribuția lor concretă a fost aceea de a promite un loc de muncă. M-a trimis într-un calvar, într-un infern, într-un loc în care nu doresc la nimeni să ajungă. M-au convins încercând să îmi arate că o femeie poate câștiga mai mult și că pot oferi un viitor familiei. Fac parte dintr-o familie extrem de săracă. Nu s-a uitat nimeni la mine când am ieșit din țară, eu nu am arătat niciun act. A coborât din mașină șoferul care era. A arătat el actele și ale mele și ale fetei care era cu mine. Nu a venit nimeni la mașină să ne vadă. Amândouă eram pentru prostituție. Eram minore. Cu o săptămână înainte am câștigat premiul de frumusețe la concursul de la noi din oraș”, a precizat Ramona în direct la România TV.

Ramona a declarat că de 7 ani de zile doarme cu lumina aprinsă pentru că îi este foarte frică de ce i s-ar putea întâmpla.

”Ne-au pus într-o casă, au închis ușile și au plecat. În acea noapte au venit alte fete, au intrat înăuntru. Una avea grijă de noi să nu plecăm de acolo și să ne convingă că a doua zi ne duce la muncă. Am avut noroc pentru că fetele celelalte ne-au povestit unde suntem și pentru ce ne-au adus. În momentul când au adormit noi am plecat de acolo. Nu au apucat să ne exploateze. (…) De 17 ani de zile dorm cu lumina aprinsă. Îmi este foarte frică. Îmi este frică și de umbra mea. Dacă sunt singură acasă blochez toată casa și aprind toate luminile”, a mai spus Ramona.