Au apărut imagini interzise cu Smiley și Gina Pistol. Nimeni nu mai înțelege nimic. Totul este public acum

de:
24 apr. 2023
Au apărut imagini interzise cu Smiley și Gina Pistol. Nimeni nu mai înțelege nimic. Totul este public acum

Gina Pistol a reușit ani în șir să se mențină în topul celor mai apreciate prezentatoare tv din România. Aceasta este apreciată de publicul larg și se bucură de o comunitate generoasă pe contul de Instagram. 

Mai mult de atât, de când a anunțat că renunță la televiziune și că va petrece timp cu fiica ei, fanii au început să precizeze și mai mult emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1.

Pentru că este ultimul sezon în care Gina Pistol parte fi văzută, emisiunea a fost lider de audiență zile întregi. A reușit de asemenea să învingă detașat Survivor România de la Pro Tv.

Ce face Gina Pistol de când a renunțat la televiziune? Promovează tot felul de produse de bebeluși, creme de îngrijire și nu numai. Dincolo de asta, vedeta îl ajută și pe iubitul ei Smiley.

Acesta a publicat un mic clip video care a fost spre deliciul multora. Unii fani însă l-au catalog ca fiind super penibil, dat fiind faptul că cei doi sunt părinți.

Gestul făcut de Gina Pistol într-un clip video

În clipul video respectiv, Smiley începe să își dea hanoracul jos, o privește pe Gina Pistol, iar ea la rândul ei își mușcă buza într-un mod senzual.

Iubita lui Smiley începe să își ridice încet rochița în sus, lăsând piciorul la vedere. Fix când cei doi ajung într-un moment perfect, gata să se sărute și să meargă mai departe însă, pe fundal se aude strigătul ”Mami”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Astfel, mai departe nu am putut vedea ce se întâmplă între ei. Cert este că deși fanii i-au apreciat pe cei doi, numindu-i un cuplu perfect, unii au fost cam dezamăgiți de imaginile postate. Asta în condițiile în care ambii sunt părinți, iar scena în care Gina Pistol și-a ridicat rochița a cam fost prea mult în opinia unor internauți.