Au ținut ascuns adevărul! Cine este de fapt polițistul care l-a făcut pe Dincă să-și mărturisească crimele! Nu este Marius Preda

30 aug. 2019
Au ținut ascuns adevărul! Cine este de fapt polițistul care l-a făcut pe Dincă să-și mărturisească crimele! Nu este Marius Preda

Anchetatorii au descis să ascundă presei numele real al polițistului care l-a determinat pe Gheorghe Dincă să-și mărturisească cele două crime. Inițial s-a zvonit că Marius Preda, un anagajat al MAI din Caracal ar fi fost cel care a vorbit cu monstrul mai bine de două ore, pentru că acesta ar fi cerut.

Ei bine, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa. Daniel Barbu este cel care a fost adus special de la București pentru a-l ancheta pe Gheorghe Dincă. Acesta este șef de birou la Grupări Internaționale și are 35 de ani.

„N-am avut nici o legătură cu investigația în cazul Alexandrei, nu l-am determinat pe Dincă să recunoască, de altfel nici eu și nici socrul meu nu-l cunoaștem pe Dincă și nu am discutat niciodată cu el,” a declarat Marius Preda, dar nimeni nu l-a crezut.

Cine este Daniel Barbu

Daniel Barbu este așadar subcomisar de criminalistică la București și originar din Caracal. ”Da, așa e, subcomisarul Daniel Barbu este cel care, în esență vorbind, a obținut mărturisirea crimelor. El este împuternicit șef de birou Grupări Infracționale în cadrul Serviciului Grupări Infracționale Violente, condus de Marius Andrei, în Poliția Capitalei”, a spus un oficial al Poliției, care a solicitat ca numele să nu-i fie făcut public.

Daniel Barbu a ajuns la Poliția Capitalei venind de la serviciul omoruri de la Inspectoratul General al Poliției. El a ajuns să fie delegat în dosarul Caracal tocmai pe baza faptului că e din localitate.