Banca Transilvania, anunțul cu care va bucura toți românii, fie că sunt clienți sau nu! Lovitură puternică pentru BCR sau Raiffeisen Bank

de:
08 apr. 2023
Banca Transilvania, anunțul cu care va bucura toți românii, fie că sunt clienți sau nu! Lovitură puternică pentru BCR sau Raiffeisen Bank

Dacă ești client Banca Transilvania, află că reprezentanții băncii au anunțat o mare lovitură. BCR sau Raiffeisen Bank nu au nici măcar o șansă în fața acestui parteneriat. 

Banca Transilvania și Tășuleasa Social au decis să încheie un parteneriat pe termen lung pentru sustenabilitatea Via Transilvanica. Ce este Via Transilvanica?

Un drum care unește țara pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu-Severin, trecând prin 10 județ și care are o lungime de 1.400 de kilometri.

Aici, oricine dorește poate să descopere istorie, să facă mișcare în aer liber și de asemenea să se bucure de peisaje de-a dreptul impresionante.

Președintele Băncii Transilvania spune că banca se regăsește perfect în acest proiect, având în vedere că el spune totul despre România își este esențial ca țara noastră să fie recunoscută pentru toate frumusețile ei.

”Pentru noi, Via Transilvanica este un proiect de țară, un proiect în care ne regăsim perfect, pentru că întreg proiectul vorbește despre România, la fel ca BT. Ne dă ocazia să facem și mai mult pentru țara noastră, să contribuim la formarea unei comunități atașate de natură și la dezvoltarea comunităților prin care trece.

Acesta unește România, reinventează turismul, este despre curaj, mobilizare, generozitate și sustenabilitate”, afirmă Ӧmer Tetik, director general, Banca Transilvania.

Banca Transilvania, parteneriat strategic pe cel puțin trei ani de zile

La rândul său, președintele Asociației Tășuleasa Social susține a fost realizat primul traseu de lungă distanță din România, iar Banca Transilvania este unul dintre cei mai importanți parteneri în acest sens.

”Acum, după realizarea primului traseu de lungă distanță din România, care a devenit o infrastructură națională de 1.400 kilometri, suntem foarte bucuroși să-i avem din nou parteneri pe Banca Transilvania, pentru a-l putea îngriji și a-l face sustenabil.

Calitatea și siguranța traseului sunt prioritățile noastre în următorii trei ani, iar pentru a asigura acest lucru pentru cei care-l vor folosi, este nevoie de un partener de lungă distanță”,  declară Alin Ușeriu, președintele Asociației Tășuleasa Social.

Mai trebuie știut și că proiectul Via Transilvanica a fost lansat de Asociația Tășuleasa Social în 2018, iar amenajarea a fost finalizată în 2022. Cât despre colaborarea între Banca Transilvania și Asociația Tășuleasa Social, acesta are un istoric de zece ani.