Banca Transilvania oferă CADOURI de lux clienților săi. Dacă nu ai cont, poți să-ți faci acum. Ce condiție trebuie să îndeplinești pentru a primi aceste premii

de:
26 mart. 2023
Banca Transilvania oferă CADOURI de lux clienților săi. Dacă nu ai cont, poți să-ți faci acum. Ce condiție trebuie să îndeplinești pentru a primi aceste premii

Banca Transilvania știe cum să își țină clienții aproape. Ultima ofertă pe care banca o pune la dispoziție este una de-a dreptul fabuloasă. 

Dacă vrei să îți faci un card la Banca Transilvania, ar fi bine să începi acest demers în cel mai scurt timp. Poți beneficia de o super ofertă și ar fi păcat să o ratezi, pentru că timpul e limitat.

Banca Transilvania a lansat o ofertă prin care le dă clienților premii consistente. Vorbim despre o consolă PlayStation 5, o pereche de ochelari VR, dar și două console Nintendo Switch.

Ce trebuie să faci pentru a lua aceste premii? Lucrurile sunt foarte simple. În primul rând îți deschizi un card la Banca Transilvania. Mai apoi trebuie să adaugi cardul în aplica BT Pay, are de altfel are și numeroase beneficii.

Pentru a putea fi înscris în tragerea la sorți pentru cele trei premii trebuie să efectuezi o plată cu telefonul mobil de minim 200 de lei. Acest lucru se face doar în perioada campaniei, pentru înscrierea automată, mai anunță reprezentanții băncii.

Cum poți să beneficiezi de premii tentate de la Banca Transilvania

”Be the main character. Fă-ți cardul, adaugă-l în BT Pay, plătește cu telefonul de minim 200 de lei în perioada campaniei și intri automat în tragerea la sorți pentru:

1 consolă PlayStation 5
1 pereche de ochelari VR
2 console Nintendo Switch”, se arată în noua ofertă făcută publică de Banca Transilvania.

Această campanie a început pe data de 13 martie și este valabilă fix o lună de zile. Astfel, trebuie să urmezi pașii de mai sus până pe data de 13 aprilie pentru a înscrierea automată la tragere.

Mai mult detalii despre regulamentul campaniei, dar și despre alte criterii pot fi găsite pe site-ul oficial al Băncii Transilvania. Tot aici puteți afla și alte noutăți, dar și ce alte oferte mai pregătește banca în perioada următoare.