Banca Transilvania va lua mulți clienți de la CEC Bank. Ce s-a întâmplat? Și Raiffeisen Bank și BCR sunt afectate

de:
22 mart. 2023
Banca Transilvania va lua mulți clienți de la CEC Bank. Ce s-a întâmplat? Și Raiffeisen Bank și BCR sunt afectate

Banca Transilvania vine cu o surpriză pentru clienții săi. Alte bănci precum CEC Bank, Raiffeisen Bank, ori BCR cu siguranță nu vor fi atât de încântate.

Vorbim despre lansare BT Trade, un mod simplu de a deschide un cont de tranzacționare pentru cei care își doresc acest lucru. Aplicația oferă acces tuturor utilizatorilor pe piața de capital românească dar și pe aproape 30 de piețe internaționale.

Astfel, investitorii pot să facă tranzacții prin intermediul BT Trade la orice oră din zi și din noapte. ”BT Capital Partners (BTCP), compania de brokeraj a Grupului Banca Transilvania, lansează aplicația de mobil BT Trade pentru persoanele care doresc să își administreze cât mai facil portofoliile și să fie conectate la piața de capital”, anunță reprezentanții băncii.

Și totuși ce este această aplicație și ce beneficii le oferă utilizatorilor? BT Trade îți oferă facilități care te ajută să găsești oportunități în investiții de asemenea este de mare ajutor pentru a analiza piețe, astfel încât să găsești cea mai bună strategie.

Mai mult de atât, este gratuit să îți deschizi contul și să îl administrezi oricând. Poți tranzacționa 24 de ore zi din zi, atât la BVB cât și pe alte piețe internaționale, iar bonus, ai acces la toate clasele, precum acțiuni, obligațiuni și chiar și ETF-uri, transmite sursa citată.

Ce trebuie să știi dacă îți utilizezi BT Trade

De asemenea, cei care optează pentru aplicația BT Trade se bucură și de o tranzacționare pre-market a acțiunilor de pe piața din SUA, dar și vizualizare cu un singur user pentru persoanele care administrează mai multe astfel de conturi.

”Posibilitatea de a tranzacționa online, 24/7, la Bursa de Valori București și pe piețele internaționale.

Peste 5.000 de instrumente pe piețele internaționale, la care BT Capital Partners poate adăuga orice alt instrument de pe piețele la care are acces, din toate clasele: acțiuni, obligațiuni, ETF-uri.

Tranzacționare online a majorității emisiunilor de titluri de stat românești în lei, euro și dolari, listate pe piețele internaționale.

Tranzacționare în pre-market a acțiunilor tranzacționate pe piața din SUA.

Vizualizare cu un singur user pentru persoanele care administrează mai multe conturi de tranzacționare”, sunt doar o parte din beneficiile oferite de BT Trade, prezentate de Banca Transilvania.