Bianca Andreescu rupe toate topurile! Cadoul fabulos primit după US Open: E o adevărată bestie

16 sept. 2019
Bianca Andreescu rupe toate topurile! Cadoul fabulos primit după US Open: E o adevărată bestie

Bianca Andreescu a uimit o lume întreagă. A reușit să câștige, la doar 19 ani, primul turneu de Mare Șlem al carierei. A bătut-o pe Serena Williams chiar la ea acasă și a câștigat US Open. Acum vin și roadele. Jucătoarea din Canada cu origini românești a primit un cadou fabulous. E o adevărată bestie.

Bianca Andreescu are parte de surprize pe bandă rulantă după trofeul câștigat la Flushing Meadows. Unul dintre ele iese însă de departe în evidență.

A primit cadou un bolid de lux

După victoria din finala ultimului turneu de Mare Șlem al anului, Bianca a aflat că de acum înainte va conduce un BMW M8 Cabriolet.

Bolidul are un preţ de pornire de nu mai puțin de 133.000 de dolari. Bianca este ambasador BMW din luna iunie a acestui an, ca atare a primit o mașină care să pună în cea mai bună lumină producătorul auto.

Specificațiile BMW-ului sunt uimitoare: atinge 100 de km/h în doar 3,3 secunde, datorită unui motor puternic, V8, cu transmisie Steptronic, cu 600 cai-putere la 6.000 rpm. Viteza maximă pentru acest model a fost însă limitată de producătorul german la 250 km/h.

V8-ul este o combinaţie convingătoare de reacţii foarte rapide, un apetit deosebit pentru turaţii ridicate şi o livrare susţinută a puterii pe o plajă largă de turaţii.

Bianca Andreescu este prima jucătoare din Canada care câştigă un titlu de Mare Şlem, dar şi prima sportivă care se impune la US Open la debutul său pe tabloul principal de la Flushing Meadows, conform DigiSport.
Dar asta nu e tot. Bianca este prima jucătoare de la Monica Seleş încoace care reuşeşte să câştige un turneu de Mare Şlem la al patra prezenţă pe tablourile principale la acest nivel.

Pentru victoria din SUA Bianca a primit 3.85 de milioane de dolari, devenind o ţintă importantă pentru firme aflate în căutarea unui ambasador, sponsorii bătându-se pentru semnătura sa.