Bianca Drăgușanu este disperată. Gabi Bădălău are o nouă iubită: este o celebră vedetă Antena 1. Nimeni nu și-ar fi imaginat că sunt un cuplu

06 sept. 2021
Bianca Drăgușanu este disperată. Gabi Bădălău are o nouă iubită: este o celebră vedetă Antena 1. Nimeni nu și-ar fi imaginat că sunt un cuplu

Bianca Drăgușanu spune că nu mai dorește să apară în presă. Cu toate acestea, ea este cea care transmite nonstop informații jurnaliștilor cu privire la telenovela ei sentimentală în care Gabi Bădălău este actor principal.

Celebrul crai de Dorobanți nu a divorțat încă în acte de Claudia Pătrășcanu, dar pare iubitul tuturor divelor din showbiz. Recent, a apărut un articol în CanCan.ro, probabil furnizat de Bianca Drăgușanu în care se arăta că faimoasa Ema Uță ar avea o relație cu neobositul Gabi Bădălău.

Totul a fost doar o minciună. Ema Uță, care este un make up artist extrem de cunoscut a amenințat că-i va da în judecată pe toți cei care-i terfelesc imaginea și care-i leagă numele de aceste personaje pe care nu le cunoaște. Ea a recunoscut că într-adevăr Gabi Bădălău i-a propus, printr-o prietenă comună, să-l însoțească într-o vacanță de lux, dar ea a refuzat.

Cine este noua iubită a lui Gabi Bădălău

Acum Bianca Drăgușanu aruncă o altă bombă. Gabi Bădălău are o relație cu Anna Lesko, actuală vedetă Antena 1. Ea este co-prezentatoare Splash! Vedete la apă, alături de Răzvan Fodor și Ramona Olaru.

Blonda acuză faptul că iubitul ei ar trăi o poveste secretă de dragoste cu Anna Lesko încă de când era căsătorit cu Claudia Pătrășcanu. Bădălău a negat informațiile, iar încă soția lui a spus că nu o interesează și nu vrea să comenteze aceste informații.

”Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru SpyNews.