Bianca Drăgușanu, geloasă pe relația lui Victor Slav? Ce îi face diva când se întâlnesc: ”Atât își permite”

de:
31 aug. 2021
Bianca Drăgușanu, geloasă pe relația lui Victor Slav? Ce îi face diva când se întâlnesc: ”Atât își permite”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au încheiat socotelile de multă vreme. Fiecare și-a refăcut viața alături de o altă persoană, însă blondina nu a avut prea mare noroc în dragoste, iar acum lucrurile se văd mai clare ca niciodată.

Deși de la distanță se observă nimic, în fostul cuplu tensiunile persistă. O sursă apropiată celor doi a mărturisit că Bianca Drăgușanu este nemulțmită constant de relația pe care prezentatorul tv o are.

Bianca Drăgușanu, scandal cu Victor Slav

Mai mult de atât, blondina vrea ca el să petreacă mai mult timp cu fetița, ar vrea și bani mai mulți, dar și mai multă implicare. Cu toate astea, Victor Slav nu ar avea șanse să se ridice la pretențiile financiare pe care diva le are și e de înțeles.

”Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani.”, a declarat sursa citată, pentru playtech.ro.

Victor Slav ”atât își permite”

Nu știm dacă este gelozie, însă sigur unele lucruri nu au fost încheiate. Aceași sursă apropiată cuplului povestește că blondina ar vrea haine de lux pentru fiica sa, iar tatăl său nu vrea să se ocupe deloc de acest aspect.

Deși Victor Slav ar încerca să aplaneze orice conflict și să meargă mai departe, cu Bianca Drăgușanu nu are nicio șansă.

”Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună”, a mai mărturisit aceași sursă.