Bianca Drăgușanu, înșelată de Gabi Bădălău. Cine este blonda superbă pe care fiul milionarului a ales-o în locul ei

de:
23 aug. 2021
Bianca Drăgușanu, înșelată de Gabi Bădălău. Cine este blonda superbă pe care fiul milionarului a ales-o în locul ei

Final de drum pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Despărțirea de acum ar putea fi una defitinivă căci fiul senatorului Niculae Bădălău ar fi înșelat-o pe divă cu o blondă superbă.

Cancan.ro a aflat că relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi ajuns la final. După despărțiri și nenumărate împăcări, fiul milionarului a călcat strâmb, iar diva nu a putut să mai accepte așa ceva.

Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu

Sursa citată arată că Gabi Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu Ema Uta, make-up artistu-ul vedetelor din România, o blondă superbă, care oferă chiar și cursuri de make-up pentru cei care doresc să intre în acest domeniu.

După cer fi călăcat strâmb, Bianca Drăgușanu nu ar mai fi avut nevoie de explicații și a rupt direct relația pe care o avea cu acesta, însă nu e exclus să îi vedem din nou împreună așa cum s-a mai întâmplat până acum.

Ema Uta, make-up artist vedetelor
Sursa foto: Instagram

Cum a aflat că e înșelată

Dacă vă întrebați cum a aflat de escapata lui Gabi Bădălău, ei bine, conform surselor citate, cuplul se afla la un botez pe malul mării, iar Bianca Drăgușanu i-ar fi luat telefonul acstuia.

Ce a descoperit? Mesaje între el și Ema Uta, în care cei doi stabileau să plece în Maldive, fix acolo unde Gabi Bădălău a dus-o și pe Bianca Drăgușanu de Revelion, semn că între cei doi urma să fie chiar ceva mai mult.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru cancan.ro că după ce a văzut mesajele, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut parte de un scandal monstru, diva dându-i înapoi chiar și cheile apartamentului în care se vedeau, dar și alte obiecte pe care le dețineau împreună.

Cu alte cuvinte, între cei doi nu pare a mai fi vreun semn de împăcare, sau cel puțin asta denotă atitudinea Biancăi.