Bianca Drăgușanu se operează din nou. Ce intervenție estetică pregătește acum blondina

de:
04 oct. 2021
Bianca Drăgușanu se operează din nou. Ce intervenție estetică pregătește acum blondina

Bianca Drăgușanu nu a mai trecut de mult pragul medicului estetician, așa că simte din nou nevoia de o schimbare. Ce modificare își dorește? Ei bine, va fi ceva la nivelul feței, după cum spune chiar ea.

Îți dorește să atingă perfecțiunea, așa că va merge din nou pentru o operție estetică. După ce și-a operat nasul și și-a mărit buzele, vedeta mai are în plan încă o modificare.

Vrea să își topească și buzele, dar și să adauge ceva nou, însă rezultatul îl vom vedea cel mai probabil abia după ce intervenția estetică va fi gata.

”Nu știu dacă vă surprinde sau nu, dar, pentru că a trecut vara, am nevoie de proceduri noi. Am venit fără programare la dna doctor. (…) Aș profita de statutul meu de VIP și de cunoștință mai veche a dânsei, să mă vadă fără programare. Am venit la botox și am hotărât să topim și buzele, deci mă primiți sau nu mă primiți?”, a spus Bianca Drăgușanu.

Sora Biancăi Drăgușanu s-a operat și ea

Chiar dacă a fost criticată în nenumărate rânduri pentru operațiile estetice pe care le are, Bianca Drăgușanu nu ia deloc în seamă gurile rele. Vedeta este mulțumită de rezultatele pe care le-a dobândit și nu acceptă niciun fel de critică.

Mai mult de atât, diva și-a dus chiar și sora la medicul estetician pentru o mică modificare. Oana și-a injectat acid în buze și botox pentru a estompa ridurile.

Mama blondinei va ajunge și ea la medic, căci Bianca Drăgușanu vrea să o mai întinerească și pe ea cu câțiva ani.