Boala cruntă de care a suferit mama lui Jador. Drama imensă prin care a trecut întreaga familie

19 mart. 2021
Boala cruntă de care a suferit mama lui Jador. Drama imensă prin care a trecut întreaga familie

Jador a revenit în competiția Survivor România și a purtat noroc Faimoșilor, care au reușit să-i învingă categoric pe Războinici. Chiar și Andreea Antonescu a reușit să aducă un punct și întreaga echipă s-a putut delecta cu un brunch.

Deși a apărut cu piciorul în ghips, artistul a avut tot timpul zâmbetul pe buze și a făcut multă gălăgie spre disperarea adversarilor, care nu s-au putut concentra. Venirea lui a adus puncte bonus pentru Faimoși.

Boala gravă de care a suferit mama lui Jador

Chiar dacă acum este foarte fericit și plin de viață, Jador a trecut prin multe clipe grele în trecut. La doar 25 de ani, acesta a avut deja de înfruntat multe obstacole. Cel mai greu moment al său l-a reprezentat boala mamei sale. Aceasta a avut cancer și a trebuit să fie operată. Din fericire acum este bine, iar femeia spune că s-a vindecat datorită credinței.

Mama lui Jador la Kanal D

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache a beneficiat de o bursă socială de 180 de lei pe lună în liceu.  Suma le revenea celor care proveneau din familii care câștigau sub 500 de lei pe lună. Atât era de sărac celebrul manelist în trecut, care a reușit să termină și o facultate, Relații Economice Internaționale la ASE.

Jador nu avea bani nici de mâncare

Acum Jador este unul dintre artiștii care sunt plătiți cel mai bine. El a câștigat chiar și 50.000 de euro din cântări și alte proiecte de televiziune, iar acum se bucură că-și poate ajuta toată familia. De altfel, el este și cel mai votat concurent de la Survivor România.

”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tată din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici. Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?”, povestea Jador în urmă cu mai mult timp.