Boala cruntă de care suferea Horia Alexandrescu. Jurnalistul a murit în această dimineață la 74 de ani

20 sept. 2021
Boala cruntă de care suferea Horia Alexandrescu. Jurnalistul a murit în această dimineață la 74 de ani
Anca Alexandrescu prezintă Culisele Statului Paralel la Realitatea Plus

Horia Alexandrescu a murit în această dimineață, după o suferință îndelungată. Puțini au știut că renumitul jurnalist suferea de o boală incurabilă, pe care s-a străduit mult timp să o învingă. Este vorba despre cancer la plâmâni.

Acesta se afla în spital și primea tratament. De aceeași boală cruntă a murit și marele campion Ivan Patzaichin. Și el a preferat să-și ascundă suferința și a sperat până-n ultima clipă că starea lui se va ameliora.

Anca Alexandrescu, fiica regretatului jurnalist, a fost cea care a anunțat pe Facebook trecerea tatălui său în neființă. Cu doar o zi în urmă, ea îl avusese invitat în platoul Realitatea Plus pe Liviu Dragnea, care a făcut o serie de dezvăluiri explozive.

Cu o seară înainte Anca Alexandrescu sper că totul va fi bine

„Editie speciala in aceasta seara, ca in fiecare duminica, asa cum v am obisnuit! In urma cu un an cand am inceput aceasta emisiune, foarte multi dintre dumneavoastra m ati privit cu scepticism. Porneam la drum cu stampila ca sunt “pesedista”. Au fost o serie de telespectatori care mi au cerut sa spun lucruri despre Dragnea ca sa demonstrez ca sunt corecta. Am spus in permanenta ca nu voi face lucruri pentru a demonstra ceva. Pentru ca nu asta este scopul emisiunii.

Am avut mereu in cap ca daca va veni in studioul Realitatii, o televiziune care nu a fost blanda cu fostul presedinte PSD, va fi cel mai bun mod de a va rasplati pentru ca sunteti tot mai multi alaturi de noi. Culisele statului paralel a adus in fata dumneavoastra marturii, fapte, informatii care sa va ajute sa va trageti propriile concluzii. Ca sa va ajute sa aflati adevarul! In aceasta seara vom fi la fel! Si il vom intreba pe Dragnea despre cum a fost perioada din penitenciar, daca a stat la masa cu statul paralel, daca a gresit, ce avere are, despre fiecare dosar in parte si despre tot ce a aparut in spatiul public.

Cum functiona statul paralel? Cine decidea executiile? Ce oameni a creat statul paralel, i a folosit si apoi i a executat? Multi se intreaba cum de a ajuns din cel mai puternic om, cel mai demonizat om din Romania? De ce nu a mers pana la capat cu ce a promis in Campania electorala? De la destructurarea statului paralel pana la masurile economice care sa scoata Romania de sub influentele din afara tarii? Cum vede astazi Liviu Dragnea ce se intampla pe scena politica, ce este de facut si nu in ultimul rand daca se reintoarce in politica! Trei ore Liviu Dragnea va fi fata in fata cu noi si cu dumneavoastra si va raspunde tuturor intrebarilor primite in ultimele zile! Va astept de la ora 21!”, scria Anca Alexandrescu pe facebook ieri seara