Boala de care suferă Anca Serea. Adi Sînă este disperat

20 sept. 2021
Boala de care suferă Anca Serea. Adi Sînă este disperat
Anca Serea

Mulți îi văd pe Anca Serea și Adi Sînă ca fiind un cumplu împlinit din toate punctele de vedere. Au o familie numeroasă, sunt mai uniți ca niciodată ca să nu mai vorbim de faptul că se înțeleg de minune.

Cu toate astea, dincolo de fericirea din fața ecranelor, în familia celor doi există o problemă și anume starea de sănătate a Ancăi Serea. După nașterile pe care le-a avut, aceasta a primit o veste cumplită din partea medicilor.

Anca Serea nu mai poate să rămână însărcinată, iar medicii i-au spus că pentru binele ei trebiue să oprească. Adi Sînă pe de altă parte, ar mai vrea un copil, iar asta le cam crează probleme în relația de cuplu.

Vedeta are anemie, iar după cum mărturisește chiar ea, starea ei de sănătate este una precară, așa că riscul unei noi sarcini ar fi unul prea mare.

”Adi își dorește foarte mult, eu, sincer…nu că nu mai vreau… nici nu mai pot. Am niste probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, săspunăașa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e sufucient”, a mărturisit Anca Serea.

Anca Serea merge la psiholog

Dacă credeați că asta e singura problemă din relația de cuplu a celor doi, ei bine, prezentatoarea tv se mai confruntă și cu o altă supărare. Fiul ei a plecat la studii, iar Anca Serea a ajuns la un terapeut pentru a învăța cum să își gestioneze sentimentele.

Vorbim pe messenger, pe video…. A fost foarte greu pentru mine. Nu am avut neapărat sindromul cuibului gol pentru că el a fost un băiat foarte deștept și a știut să mă pregătească dinainte…

Am mers la un specialist care m-a ajutat oarecum treptat… dar e greu… grijile, faptul că nu e acasă, faptul că nu pot să-i gătesc, nu neapărat că–mi fac probleme că până la urmă este cum o vrea Dumnezeu… face totuși 20 de ani, nu mai e copil, e mare. Am fost la un specialist împreună cu el ca să mă învețe să nu-i mai spun “copilul meu”, să-i spun “fiul meu”, că el nu mai este copilul meu… eram speriată un pic de pericolele societății noastre”, a mărturisit vedeta pentru Ciao.ro.