Boala de care suferă milioane de români fără să știe Toți cei care au aceste stări sunt vizați

27 sept. 2019
Boala de care suferă milioane de români fără să știe Toți cei care au aceste stări sunt vizați

Milioane de români suferă de această boală fără a conștientiza acest lucru. Oamenii legii au decis că cei care au aceste stări sunt, de fapt, bolnavi.

Judecătorii din Germania au decis că starea pe care o au oamenii după ce consumă foarte mult alocool este, de fapt, o boală. Vorbim despre mahmureala. Mai mult, potrivit oamenilor legii, produselor pe bază de fructe nu dețin proprietăţi de tratare a mahmurelii.

Curtea de Justiţie din Germania a dat acest verdict într-un proces deschis împotriva unui producător de băuturi.

Acest producător de băuturi a fost dat în judecată la Frankfurt. Compania este acuzată că susţine ilegal că produsele sale au calităţi anti-mahmureală.

Potrivit autorităților, segmentul de „boli” include chiar şi schimbările temporare şi mici ale stării normale ale corpului, iar produsele din fructe, inclusiv băuturile, nu pot fi vândute ca fiind capabile să prevină sau să trateze bolile.

Aici sunt incluse oboseala, greaţa, durerile de cap deseori asociate mahmurelii şi pe care compania, al cărei nume nu a fost dezvăluit în hotărâre, susţine că produsele ei – precum shot-urile şi pudrele – le poate vindeca.

„Prin boală poate fi înţeleasă chiar şi o mică sau temporară schimbare a stării sau activităţii normale a corpului”, susțin aceștia.