Boala incurabila cu care a fost diagnosticata Dana Rogoz. A tinut totul ascuns pana acum

de:
05 sept. 2021
Boala incurabila cu care a fost diagnosticata Dana Rogoz. A tinut totul ascuns pana acum

Dana Rogoz este mamă a doi copii însă chiar și așa, vedeta reușește să arate impecabil. Are o siluetă perfectă și demnă de invidiat, însă în spatele ei stă un tratament bine stabilit, căci actrița se luptă cu o boală gravă pe care trebuie să o țină sub control.

Chiar dacă nu a vorbit până acum despre asta, Dana Rogoz preferă să își țină zâmbetul pe buze și să fie pozitivă, căci boala pe care o are o afectează pe mai multe planuri.

Ce diagnostic a primit Dana Rogoz

Deși ne-am obișnuit cu ea suplă, Dana Rogoz a fost diagnosticată cu hipotiroidism sau Hashimoto, o afecțiune hormonală destul de frecventă la femei. Cele mai cunoscute simptome ale bolii sun creșterea în greutate, stările de oboseală sau tristețe, probleme cu părul, unghiile și pielea.

Din fericire, la Dana Rogoz kilogramele nu sunt o problemă, iar asta se datorează unul tratament pe care vedeta în respectă cu strictețe. Mai mult de atât, ea mărturisea la un momendat că lumea se aștepta ca ea să sufere de hipertiroidism dat fiind faptul că este slabă, însă este total invers.

Cât despre simptomele pe care le resimte, actrița spune că textura pielii i se modifică, iar uneori are și stări mai proaste, însă își face analizele regulat pentru a vedea dacă este nevoie de o doză mai mare de tratament.

“Sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism.

În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, mărturisește Dana Rogoz pentru viva.ro.