Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

de:
20 feb. 2021
Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

Simona Halep este o adevărată campioană a tenisului la nivel mondial, însă dincolo de marile sale victorii, probleme mari se ascund în spate. Sportiva suferă de o boală nemiloasă încă din perioada adolescenței.

Simona Halep nu se sfiește să vorbească despre problemele sale medicale. Îndrăgita sportivă a dezvăluit că are mai multe hernii de disc. Aceasta a mai mărturisit că problemele au început încă din adolescență, de la vârsta de 17 ani.

La acel moment, docotorii i-au spus că este cea mai tânără pacientă diagnosticată vreodată cu hernie de disc.

”La 17 ani am avut prima problemă la spate și mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc”, a povestit Simona în cadrul documentarului „3 mm” difuzat de Pro TV.

Simona Halep are 4 hernii

Simona Halep a mai povestit că are aproximativ 4 hernii care nu sunt deloc ușor de gestionat. Aceasta susține că de mai bine de 12 ani este nevoită să facă exerciții zilnice și trebuie să aibă grijă de mușchii de lângă coloana vertebrală, lucru care nu e deloc simplu.

”Am în jur de 4 hernii, nu sunt ușor de gestionat, din 2008 am făcut exerciții zi de zi, a trebuit să îmi recuperez foarte bine mușchii de lângă coloana vertebrală ca să-mi țină discurile în aceeași linie”, a mai mărturisit sportiva constănțeancă.

Simona Halep a intrat în circuitul profesionist de tenis în anul 2006, pe când avea doar 15 ani, iar tragicul diagnostic a venit după doar doi ani.