Boala pe care ar declanșa-o dieta Dukan! Oana Radu, nevoită să se opereze din această cauză

27 feb. 2021
Boala pe care ar declanșa-o dieta Dukan! Oana Radu, nevoită să se opereze din această cauză
Oana Radu a debutat la Vocea României când avea 17 ani

Dietele sunt la ordinea zilei și multe persoane și le crează singure, citind pe internet. Însă fără sprijinul unui specialist, riscați să vă îmbolnăviți. În plus, fiecare organism funcționează diferit, așa că este bine să adaptați cura de slăbire, în funcție de necesitățile corpului vostru.

Oana Radu avea la 17 ani, când a participat la Vocea României, aproape 120 de kilograme. Ulterior, aceasta s-a lansat în showbiz ca o bombă sexy și după o serie de diete drastice a ajuns la 55-60 de kilograme. Doar că această pierdere masivă în greutate, se pare că are și urmări. Artista a recunoscut că a ținut dieta Dukan și că nu a apelat la tăierea stomacului, așa cum s-a speculat.

Feli Donose a reușit să slăbească masiv cu această procedură chirurgicală, însă a dezvăluit că nu ar putea repeta experiența întrucât a fost una destul de traumatizantă. Totuși a trecut cu bine peste acea perioadă și acum arată superb, chiar și după naștere.

Dieta Dukan i-a creat mari probleme de sănătate Oanei Radu

În schimb, Oana Radu ar putea ajunge pe masa de operație pentru că dieta Dukan i-ar fi provocat apariția unor pietere la fiere/ colecist, iar acestea îi pot pune în pericol chiar și viața, dacă nu sunt gestionate corect și la timp.

„La mulți ani, frumoșilor! La mulți ani, frumoaselor! Sunt sigură că vreți să știți cum mi-am petrecut această minunată zi de Dragobete.
Am avut un control medical în legătură cu pietrele la fiere, nu vă speriați, totul este în regulă. Momentan, nu ne mișcăm în nicio direcție. Dacă aveți și voi, nu știu, recomandări de medici în București, dacă ați trecut prin asta, chiar vă rog să-mi lăsați un mesaj, pentru că m-ar ajuta foarte, foarte mult. (…)

Eu am descoperit că acestea ar fi apărut în perioada în care am ținut dieta Dukan, deci, din cauza dietei Dukan. Din câte am înțeles, trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare”, a povestit Oana Radu pe o filmare urcată pe Instagram Stories.