Bomba pe care i-o pregătește Ludovic Orban lui Klaus Iohannis! Cum vrea să-l umilească în public, cu toate televiziunile în direct

24 sept. 2021
Bomba pe care i-o pregătește Ludovic Orban lui Klaus Iohannis! Cum vrea să-l umilească în public, cu toate televiziunile în direct

Pe 25 septembrie are loc în sfârșit marele congres al PNL în care liberalii urmează să-și aleagă noul președinte. Mulți analiști consideră că evenimentul este mai degrabă unul formal întrucât deja se știe câștigătorul, Florin Cîțu.

Președintele Klaus Iohannis și-a anunțat și el participarea, astfel că se poate spune că toate zarurile au fost aruncate. Ludovic Orban nu vrea deloc să-și accepte înfrângerea și încă mai speră la o răsturnare de situație, deși șansele sunt minime.

Dan Andronic susține într-un editorial pe Evz.ro că Orban i-a pregătit o mare surpriză șefului statului. Mai exact, acesta ar fi aranjat cu cinci filiale ca atunci când intră Klaus Iohannis în scenă să fie huiduit. Ar fi pentru prima dată în istorie când s-ar întâmpla așa ceva. De altfel, gestul ar fi unul deplasat și jenant și este greu de crezut că se va întâmpla așa ceva.

Mai mult de atât, cine să aibă curajul să facă un spectacol atât de jenant? Scopul ar fi ca președintele să fie umilit când toate camerele de luat vederi ar fi pe el, ceea ce ar fi de neiertat. Ar risca oare cineva așa ceva?

Jocuri de putere și multe iluzii

„Ludovic Orban se bazează, în special, pe filiala PNL Vrancea, condusă de fostul ministru Ion Ștefan – Grindă. Pe lângă delegații acreditați, mai multe sute de persoane din Vrancea vor fi aduse la Romexpo special pentru această acțiune.

De asemenea, sursele arată că din gruparea de ultrași mai fac parte delegați din PNL Sector 3, conduși de Antonel Tănase, fost secretar general al Guvernului Orban, dar și din Brăila, Dâmbovița sau Argeș.”, se arată în editorialul preluat și de Capital.

Dan Andronic a fost mult timp apropiat de Ludovic Orban și conform mai multor surse aveau întâlniri dese pentru a se sfătui pe proiectul „bani pentru presă”. Dar atunci când a văzut că acesta pierde puterea a început să scrie în favoarea lui Florin Cîțu, pentru a păstra iluzia că este un om influent. În realitate, el este un mare manipulator, specializat în calomnii și distrugeri.

Acum probabil este unde pe centru și încearcă să pară că are un rol în această ecuație a puterii, din care a fost eliminat de ceva timp.