Bomba zilei: Andreea Esca, dată afară din casă. Umilință supremă pentru vedeta PRO TV

27 mai 2021
Bomba zilei: Andreea Esca, dată afară din casă. Umilință supremă pentru vedeta PRO TV

Andreea Esca este, fără doar și poate, cea mai cunoscută vedetă a Pro TV și totodată cea mai bine cotată prezentatoare de știri din România. Asta nu a oprit-o însă să recunoască unul dintre cele mai umilitoare momente din viața ei.

Se apropie sărbătorile de iarnă, astfel încât am ales să rememorăm câteva dintre momentele speciale trăite de Andreea Esca în această perioadă.

Printre amintirile plăcute se numără și cea în care, copil fiind, l-a văzut pe Moș Crăciun „zburând” pe geam:

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam.

Bomba zilei: Andreea Esca, dată afară din casă. Umilință supremă pentru vedeta PRO TV

Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupa de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce,” mărturisește Andreea Esca.

Andreea Esca a rememorat însă și o amintire mai puțin plăcută de Crăciun, și anume când a fost bătută și dată afară din casă de părinți:

„Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit.

Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, povestea Andreea Esca.

Vezi și AM AFLAT ADEVĂRUL! Ce salariu uriaș are Andreea Esca la Pro TV? Cât câștigă Cătălin Măruță, Dan Negru sau Mircea Badea