Bomba zilei! Elena Ionescu, în tandrețuri cu un fost Războinic de la Survivor România. El este foarte îndrăgostit

14 iun. 2020
Bomba zilei! Elena Ionescu, în tandrețuri cu un fost Războinic de la Survivor România. El este foarte îndrăgostit

El este îndrăgostit de ea și a recunoscut public acest lucru. A încercat să se apropie timid de cea care i-a pus inima pe jar, dar fără prea mult succes. Elena Ionescu a frânt, se pare multe inimi la Survivor România, iar Emanuel Neagu este unul dintre războinicii care au visat la o relație cu ea.

După finala Survivor România, cei doi au mers împreună la munte, alături de alți foști concurenți și au fost surprinși de Lola în ipostaze mai mult decât prietenoase. Cu toate că Emanuel și-ar dori o relație cu Elena, se pare că răspunsul acesteia nu i-a dat totuți prea multe speranțe.

Ce au declarat Elena și Emanuel

”Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…Îmi amintesc că eram cu Cristi, care o plăcea pe Asiana, și încercam să stau și eu mai mult cu Elena.

Am tot făcut pași mărunți, am încercat, mai ales de la unificarea echipelor să stau în preajma ei în tabără, să fiu mereu acolo. Chiar și acum, la terminarea show-ului. Totuși, suntem doar prieteni deocamdată, nu este nimic între noi de alt gen, vreau ca toată lumea să știe care este realitatea„, a declarat Emanuel Neagu.

Elena Ionescu a ținut să clarifice situația ”Este un băiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere. Așa l-am văzut eu la Survivor România și sper ca și de acum încolo să fie tot la fel. Mi-a plăcut acolo de el, ca persoană, și din acest motiv, am dezvoltat și o legătură specială după competiție. Însă, nu se pune problema de mai mult decât o prietenie sinceră. E diferență de vârstă…Eu și acolo, în Dominicană, le spuneam la toți…”copiii mei!”. Nu, exclus! Suntem prieteni buni și sper că întotdeauna va fi așa”, a declarat faimoasa la emisiunea ”Ștafeta mixtă!” Wowbiz.