Brigitte Pastramă intră din nou în afaceri! Cu ce se ocupă acum soția lui Florin Pastramă

de:
01 sept. 2021
Brigitte Pastramă intră din nou în afaceri! Cu ce se ocupă acum soția lui Florin Pastramă

După scandalul cu măști contrafăcute, Brigitte Patramă și Florin au dispărut din lumina reflectoarelor. Cei doi au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile, nu au avut voie să părăsească țara, ba chiar au fost și obligați să vină regulat la secția de poliție.

Scandalul a trecut însă, iar soții Pastramă nu rămân în loc și continuă afacerile, iar de această dată, Brigitte mărturisește că este vorba de ceva într-adevăr deosebit.

Ce afacere pregătește Brigitte Pastramă

Dacă vă întrebați ce mai pregătesc soții Pastramă, ei bine, cei doi s-au apucat de renovări în curte și au deschis un șantier întreg. Au în plan lucruri interesante, dar vedeta încă își ține fanii în suspans.

În sezonul trecut am emisiunii, am filmat despre viața noastră în general, dar pe la final ne-a apucat flama cu renovările prin curte, așa că în vacanță am deschis un șantier întreg, de câteva hectare. Iar în acest sezon construim, muncim cu spor, facem lucruri interesante într-o arie mare. O să fie mai multe șantiere, o să vedeți mai multe de mâine (n.r. azi), nu construim case, ci chestii noi”, a povestit Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Mai mult de atât, soția lui Florin Pastramă anunță chiar și conflicte în cadrul emisiunii, pe care fanii le vor putea vedea. Cât despre shaormeria de care s-a ocupat până când a început pandemia, vedeta susține că investiția a fost prea mare, dar afacerea nu a mers deloc.

”O să construim tot felul de lucruri noi, unele chiar și ciudate, acum sperăm să ne și iasă, că ne mai și certăm. Amenajăm și locul de joacă ca să fie ok și dacă vine valul patru, vrem să facem o zonă și pentru iarnă. Shaormeria am închis-o, dar am închiriat spațiul, am investit prea mult, dar nu a mers. Ne prăbușeam dacă acum nu investeam”, a mai mărturisit Brigitte Pastramă.