Bunica Luizei Melencu a spus adevărul! Cine era iubitul nepoatei sale și cu ce se ocupa în Italia

06 aug. 2019
Bunica Luizei Melencu a spus adevărul! Cine era iubitul nepoatei sale și cu ce se ocupa în Italia

S-au împlinit patru luni de când Luiza Melencu a plecat la Caracal să scoată bani de la un bancomat și nu s-a mai întors. Deși până la această dată, anchetatorii nu au găsit indicii despre locul în care s-ar afla aceasta, criminalul odios, Gheorghe Dincă a recunoscut-o că a ucis-o.

Acesta susține că a luat-o la ocazie, crezând că este prostitutuată, ba chiar că a vrut și să-i ofere bani pentru a întreține relații sexuale cu el. Luiza a refuzat și asta i-a adus sfârșitul. Dincă le-a povestit anchetatorilor că a lovit-o și apoi a incinerat-o. Oasele le-ar fi aruncat pe un câmp, iar acum anchetatorii verifică rămășițele găsite la un loc indicat de criminal.

Inițial, procurorii de la DIICOT au crezut că Luiza Melencu ar fi fugit de acasă cu un iubit. Bunica fetei a rupt tăcerea și a dat detalii despre relația celor doi.

”E în Italia, la muncă, cu părinții din perioada în care a dispărut ea, cu două săptămâni înainte, cam așa ceva. O iubea foarte mult. Un băiat cuminte, un băiat liniștit. N-am avut probleme, a fost la sentimentul nostru, venea la noi acasă.”, a spus bunica Luizei.