Bunicul confirmă: Sută la sută e Luiza! Unde se află nepoata sa

08 nov. 2019
Bunicul confirmă: Sută la sută e Luiza! Unde se află nepoata sa

Bunicul Luizei reacționează după ce Alexandru Cumpănașu a arătat familiei o filmare în care nepoata sa era în prezența unor bărbați, în Italia: „Ne-a arătat două poze între care una, garantat, adică sută la sută e Luiza”, a spus acesta.

„Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza.(…) Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local”, a declarat bunicul Luizei, potrivit Mediafax.

„Eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine. Fetița este în viață, am făcut afirmația de la început, a fost traficată.”, a spus bunicul.

Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul pe Facebook

”Am găsit-o pe Luiza‼️ Avem confirmarea familiei!”, a scris unchiul Alexandrei Măceșanu, care s-a filmat spunând:

Am emoții foarte-foarte-foarte mari pentru că… în acest moment mă duc spre Antena 3, pentru această debatere, dar, mă rog, nu am nciun fel de emoție pentru prostiile astea… ideea este simplă, nu știu cum să vă spun, dar vă spun direct: în acest moment am luat confirmarea familiei Melencu pentru recunoașterea fetei lor, am găsit-o pe Luiza, nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza Melencu, sigur este și Alexandra alături.

Pot să vă spun că am stat în Italia două zile…, mă rog, deja v-am spus țara, nu mai contează: Am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află. Din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo.

Avem acum confirmarea familiei Melencu că fata din poze și din film este Luiza. Începe o bătălie contra-cronometru – indiferent de alegeri, nu mă interesează – pentru găsirea de informații, oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locației unde se află Luiza.

Ce pot să vă spun în acest moment este că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucurie, pot să vă spun un lucru cert, că este în viață. Atât mama, cât și bunicul au identificat-o și este o emoție uriașă pe care o am pentru acești copii”.

Mama Luizei nu știe dacă fata aceea este fiica sa

„Ne-a contactat domnul Cumpănașu și ne-a arătat un filmuleț. Nu știm cât este de adevărat. Este vopsită în negru. Nu se vede chiar clar. Se oprește cu două persoane, cu doi bărbați. Se oprec bărbații și o întreabă tariful. Asemănări are. Am ceva dificultăți de identificare la nas. N-aș putea cât să spun cât la sută.

Domnul Cumpănașu ne-a pus-o din telefon în telefon. Ne-a sunat cu video. Prima dată au vorbit în italiană, Luiza vorbește perfect italiana. Apoi au întrebat-o în română. A spus că ea e fata din televizor. A spus că da.

În a doua poză se aseamănă foarte clar. Iar la nas și la sprâncene mi se pare ceva. Am zis că 100% nu știu dacă e cu ea, dar are trăsături. Ea are niște canini, știți. În video se vedea asta. Noi așa am zis că e Luiza. Ar fi undeva lângă Genova. Am rămas înmărmuriți!”, a spus mama Luizei Melencu.