Burlacul Andi Constantin, îndrăgostit de o fostă vedetă Antena 1. Despre cine este vorba și ce s-a întâmplat între cei doi

19 mart. 2021
Burlacul Andi Constantin, îndrăgostit de o fostă vedetă Antena 1. Despre cine este vorba și ce s-a întâmplat între cei doi
Andi Constantin

Andi Constantin este recunoscut drept un mare cuceritor. Acesta a fost în postura de Ispită la două ediții ale reality show-ului Insula Iubirii, iar acum a fost ales de producătorii Antena 1 să joace rolul noului Burlac. Tânărul în vârstă de 29 de ani susține că a experimentat destul de multe până la această vârstă și că acum este pregătit de o relație stabilă și definitivă.

În concurs s-au înscris 15 fete pentru el, iar după primul episod au mai rămas 14. Filmările s-au desfășurat în Turcia și România și probabil deja se știe cine este cea care i-a cucerit definitiv inima Burlacului. Tot în această emisiune și-a găsit jumătatea și Andreea Mantea în persoana luptătorului Cristi Mitrea. Din iubirea lor a rezultat un băiețel, David, dar mult timp acesta nu a fost recunoscut de tatăl său.

De cine a fost îndrăgostit Burlacul Andi

Acum vedeta Kanal D este într-o relație cu un alt bărbat și pare mai fericită ca oricând. În ceea ce-l privește pe Andi Constantin, acesta are multe admiratoare și chiar dacă la finalul emisiunii ar trebui să rămână cu una din fetele care se luptă să-l cucerească, sunt șanse să plece și singur.

Burlacul a fost îndrăgostit de cântăreața Ami, cea care a și câștigat ultima ediție a emisiunii de pe Antena 1, Te cunosc de undeva. Micuța artistă nu i-a dat, însă atenție lui Andi și se pare că între cei doi nu a fost nimic în cele din urmă.

“Am avut un crush ( n.r. îndrăgosteală) cu Ami. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Acum m-am săturat de aventuri, vreau ceva serios, pentru toată viața”, a mărturisit Andi Constantin, la emisiunea Xtra Night Show de pe Antena Stars.

Cum se descrie Andi Constantin

Deși pare un băbat foarte sigur pe el, care a participat numai la emisiunii care l-au înfățisat mai degrabă ca fiind foarte puternic și mândru de cum arată, Burlacul se descrie ca fiind timi și introvertit.

“Sunt timid și introvertit în realitate. Am avut și complexe fizice. Primul sport pe care l-am practicat a fost karate, kempo. Eram slăbuț din punct de vedere fizic, făceam și sală, și fotbal. Așa am câștigat forța și rezistența. Sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, a mai spus Andi Constantin.