Când începe Asia Express? Decizia finală a producătorilor Antena 1

26 aug. 2021
Când începe Asia Express? Decizia finală a producătorilor Antena 1

Cea mai așteptată emisiune de pe Antena 1 este fără doar și poate Asia Express, care a ajuns la cel de-al patrulea sezon. Cel de-al treilea a fost un succes imens și a depășit toate așteptările în materi de audiență și încasări, așa că și acum patronii postului speră la rezultate cel puțin la fel de bune.

Concurența va fi mare pentru că și PRO TV și-a anunțat grila de toamnă și vine cu o serie de emisiuni foarte tari: Super Star, Căsătorți pe nevăzute, Masked Singer România sunt doar câteva dintre producțiile care în mod cert vor ține mulți telespecatatori pe PRO TV.

Când începe Asia Express

Asia Express va începe sâmbătă, 18 septembrie la ora 20:00, iar publicul se va putea bucura de cinci episoade consecutive. Așadar emisiunea va rula și duminică, luni, marți și miercuri. Prezentatoare este Irina Fodor, care pare că s-a descurcat foarte bine. Ea a înlocuit-o pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate.

Oase, fost câștigător Asia Express, alături de CRBL a rămas co-prezentator și în acest sezon. Însă nu va mai fi singur pe acest post. Actorul Marius Damian va fi și el parte din distribuție.

Producția coordonată de celebra Mona Segall se anunță a fi una spectaculoasă. Concurenții sezonului 4 au fost anunțați deja din luna mari, iar conform surselor VoxBiz.ro prima pereche eliminată ar fi cea formată din  actrița Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa,

Cine formează cele 9 echipe pentru Asia Express 4

Connect-R şi Shift
Lidia Buble şi Estera (sora ei)
Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui)
Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei)
Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui)
Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei)
Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei)
Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
Lorelei şi Zarug