Când începe noua ediție Survivor România și cine va fi prezentator? Kanal D vine cu multe surprize (EXCLUSIV)

10 sept. 2021
Când începe noua ediție Survivor România și cine va fi prezentator? Kanal D vine cu multe surprize (EXCLUSIV)
Imagine de la Survivor Romania 1

Cea de-a doua ediție a Survivor România a depășit toate așteptările. Reality show-ul a fost un adevărat fenomen și timp de șase luni milioane de români au stat cu ochii pe Kanal D. Postul turc de televiziune promite un sezon 3 cel puțin la fel de bun ca și primul.

Când începe cea de-a treia ediție a Survivor România este întrebarea la care toții fanii emisiunii vor să afle răspunsul. Momentan cei de la Kanal D nu au făcut niciun anunț legat de acest subiect, dar sursele VoxBiz.ro spun că cel mai sigur va începe tot în luna ianuarie, cu o selecție de concurenți care să suscite interesul telespectatorilor.

Cine va prezenta Survivor România? Deși toată lumea credea că tot Daniel Pavel va fi ales pentru acest post, producătorii nu au luat încă o decizie finală. Însă într-adevăr el este favorit în acest moment pentru această poziție. Dar nici Cosmin Cernat nu trebuie neglijat. El a fost gazda la Exatlon și s-a descurcat foarte bine.

Survivor România 3 va veni cu multe surprize

Survivor România 2 a fost o producție care a plasat Kanal D pe locul 1 în topul audiențelor și care a adus încasări record. Culiță Sterp și Jador au fost cele două nume care au dat greutate show-ului la început, dar pe parcurs publicul a început să îndrăgească tot mai multe personaje.

Zanni, protejatul lui Alex Velea a fost marele câștigător al ediției cu numărul 2, după ce prima a fost adjudecată de Elena Ionescu. Andresi Dascălu, Albert Oprea și Marius Crăciun sunt cei trei Războinici care au adunat cei mai mulți fani în urmă participării la Survivor România.

Pentru ediția cu numărul 3, producătorii pregătesc multe surprize pentru a reuși să ajungă din nou pe locul 1 în topul audiențelor. Concurența este foarte mare, mai ales că Antena 1 și PRO TV vin cu foarte multe noutăți, deja din grila de toamnă.

Kanal D a lansat doar Bravo, ai stil! Celebrities momentan și continuă producțiile mai vechi, care i-au adus succes, Puterea Dragostei și Teo Show.