Care este primul lucru pe care îl bea Iulia Vântur dimineața când se trezește pentru a nu se îngrășa. Chiar funcționează

13 iul. 2021
Care este primul lucru pe care îl bea Iulia Vântur dimineața când se trezește pentru a nu se îngrășa. Chiar funcționează
Iulia Vântur

La 40 de ani, Iulia Vântur continuă să arate superb și este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România. Dar un trup atât de zvelt ca al ei nu se menține chiar ușor, mai ales că tentațiile culinare sunt multe.

Revenită în România de aproape două luni pentru a rezolva mai multe probleme, Iulia Vântur a făcut turul televiziunilor și s-a bucurat de revederea prietenilor săi. Fosta prezentatoare PRO TV a dezvăluit că nu știe exact când se va întoarce în India, dar probabil în perioada următoare.

Ce băutură consumă Iulia Vântur în fiecare dimineață pe stomacul gol

Invitată la Teo Show, Iulia Vântur a dezvăluit și secretul siluetei sale demne de invidiat. Ea a mărturisit că pentru a se menține în formă și a nu lua în greutate, imediat cum se trezește bea un pahar cu apă caldă, cu oțet. Totul pe stomacul gol.

Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a recunoscut Iulia Vântur, in interviul acordat lui Teo Trandafir la Kanal D.

Trucul lui Teo Trandafir pentru slăbit

Mai multe internaute au povestit că au încercat acest truc și că într-adevăr ajută la slăbit sau la menținerea greutății. Doar că o parte au explicat că după câteva zile au renunțat la oțet pentru că gustul le provoca greață.

Și Teo Trandafir a mărturisit că pentru a-și menține greutatea este nevoită să consume în fiecare dimineață un kilogram și jumătate de apă. Astfel își curăță organismul de toxine, iar ea este obligată să facă acest lucru, ținând cont că în trecut a fost la un pas de moarte din cauza pancreatitei. Atunci a fost salvată la Viena, după numeroase intervenții medicale.